«Κρέμασε» την Ομόνοια ο Νεγκό - Επιπόλαιο φάουλ και αποβολή μέσω VAR
Στο 33ο λεπτό του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Καϊράτ, ο Νεγκό έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Γιούκολα και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.




Για τον Χρυσοστόμου έγινε ήδη γνωστό ότι υπέστη ολική ρήξη χιαστού, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα απουσιάσει για 8-10 μήνες.
Από εκεί και πέρα όμως προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Κίκο και Μλάντοβιτς. Οι δύοπαίκτες υπέστησαν θλάση στον αγώνα με την Ομόνοια 29Μ και θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια με Ομόνοια Αραδίππου για το Κύπελλο και Απόλλωνα για το πρωτάθλημα.
Στο απουσιολόγιο είναι και οι Παρούτης, Χαραλάμπους και Ιωάννου οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο θα είναι το έργο του Καμορανέζι ακόμη και για την ενδεκάδα στα επόμενα παιχνίδια.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις