Ο λόγος που δεν δόθηκαν τα κλειδιά στον Τσολάκη…

Ο λόγος που δεν δόθηκαν τα κλειδιά στον Τσολάκη…

Από χθες το πρωί είχε οριστικοποιηθεί ότι ο Νίκος Κίρζης, έλαβε απόφαση για αλλαγή φρουράς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το βράδυ εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση για διακοπή της συνεργασίας με τον Γκούλα.

Οι περισσότεροι «έβλεπαν» Άγγελο Τσολάκη για τη θέση υπηρεσιακού (είχε μπει και πέρσι μετά τον Μιλόγεβιτς), μέχρι να επιλεγεί ο μόνιμος διάδοχος του Γκούλα. Εν τέλει έγινε η… έκπληξη με Κωνσταντίνο Μηνά.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν, ότι έγινε συζήτηση για να διοριστεί ξανά ο Τσολάκης ως υπηρεσιακός. Ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να έθεσε μια προϋπόθεση, για να είναι για μερικές μέρες τεχνικό αφεντικό στο Κολόσσι.

Φέρεται να ήθελε, να είναι μέλος του επιτελείου συνεργατών του καινούργιου προπονητή.

Επιπρόσθετες πληροφορίες, λένε ότι και ο Νίκος Κίρζης, ήταν επιφυλακτικός αν ήταν σωστό, να διοριστεί ξανά ως υπηρεσιακός ο Τσολάκης. 

Τους τελευταίους μήνες, ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Απόλλωνα (πρόεδρος του Ομίλου παλαιμάχων) είναι μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της εταιρίας.   

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.