Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βραβεύτηκε, στο πλαίσιο της τελετής του ΠΣΑΠΠ, για την στήριξη που παρείχεμ προκειμένου ο Γιάννης Παπαστεφανάκης να κάνει την επέμβαση στις ΗΠΑ.
Μάλιστα, ο ίδιος παρέδωσε το βραβείο στην αγαπημένη του ομάδα και για άλλη μια φορά, φρόντισε να στείλει το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα.
Χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης ανέφερε: «Καλησπέρα και από μένα. Φέτος δεν ήρθα εδώ για να βραβευτώ εγώ. Ήθελα να βραβεύσω την αγαπημένη μου ομάδα.
Όποια προβλήματα έχετε στη ζωή, να τα αντιμετωπίζετε με θετική ενέργεια. Είμαι εδώ για να βραβεύσω την δεύτερη οικογένειά μου.
Ο κ. Σαββίδης και όλος ο ΠΑΟΚ με θεώρησαν μέλος τους και τους ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ραζβάν εννοείται για όσα προσέφερε.
Κ. Ραζβάν, δεν θα ξεχάσω τις μεγάλες εμπειρίες που μου προσφέρατε».
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και μεταξύ των ομάδων που θα ήθελαν τον διεθνή αριστερό μπακ φέρεται να είναι και ο Ολυμπιακός.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του σε ρουμανικό μέσο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως, εν αντιθέσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στους πάγκους.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης.