Ο 33χρονος (06/11/1991) διεθνής Νορβηγός επιθετικός Μπιόρν Γιόνσεν, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ομόνοιας ενόψει Ιανουαρίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Τορπέντο Κουτάισι Γεωργίας, αλλά το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος του μήνα και ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για το «τριφύλλι» για να τον εντάξει στο δυναμικό του.
Ο Γιόνσεν αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Τορπέντο και έπαιξε 34 αγώνες σημειώνοντας 23 γκολ, ενώ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Χαρτς, Ρόζενμποργκ, Ντεν Χααγκ και Άλκμααρ.
Μετράει επίσης και 16 συμμετοχές και πέντε γκολ με την Εθνική Νορβηγίας (σ.σ. τελευταία του συμμετοχή ήταν το 2020).
Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.
Σημειώνουμε ότι ο Γιόνσεν ήταν στο στόχαστρο της Ομόνοιας και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά υπήρχαν δυσκολίες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ενώ τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά και πιο ευνοϊκά για να υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές...
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 21:58
Ένα στεφάνι με το κασκόλ της Ομόνοιας άφησαν στο μνημείο του Μιχάλη Κατσούρη οι Κύπριοι οπαδοί.
17/07 @ 21:39
Μοναδικές στιγμές στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» πριν από τη σέντρα του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Ένωση και την Ομόνοια.
17/07 @ 21:38
Συγκινητικές στιγμές πριν το φιλικό της ΑΕΚ με την Ομόνοια, με τις δύο ομάδες να τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη.
17/07 @ 21:04
Η Ομόνοια έμαθε απόψε τον πρώτο της αντίπαλο για την Ευρώπη.
17/07 @ 20:07
Οπαδοί της Ομόνοιας που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών, επισκέφτηκαν το μνημείο του Μιχάλη Κατσούρη.
17/07 @ 19:46
Δείτε τους ποδοσφαιρστές που επέλεξε ο Μπεργκ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ Αθηνών.
BEST OF THEMASPORTS