Νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης... 37 μέρες μετά!

Νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης... 37 μέρες μετά!

Επέστρεψε στις νίκες η Νέα Σαλαμίνα μετά από τρεις αγωνιστικές όπου μετρούσε δύο ήττες (από Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου) και μία ισοπαλία (με Καρμιώτισσα) και... ανάσανε βαθμολογικά.

Μάλιστα, το έκανε κόντρα σε ομάδα της εξάδας και αυτό το τρίποντο της ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση ενοψει της έναρξης του Β' γύρου, όπου φιλοδοξεί να ξεκινήσει την αντεπίθεση της, για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Η προηγούμενη νίκη της Αμμοχωστιανής ομάδας είχε σημειωθεί την 1η Νοεμβρίου, όταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, είχε επικρατήσει στο «Αμμόχωστος» της ΕΝΠ με 1-0.

Συνολικά, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τον Α' γύρο με μόλις τρεις νίκες, ισοπαλία και 9 ήττες.

Η επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας, αφού θα κοντραριστούν στο «Αμμόχωστος» με την πρωτοπόρο Πάφο στις 16 Δεκεμβρίου.

Ενδεχόμενο βαθμολογικό κέρδος σε αυτό το ματς, θα της δώσει τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας...

Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπενίτεθ: «Χρειάζεται χρόνο το πλάνο μας, εγγυώμαι ότι θα γίνουμε καλύτεροι - Θέλουμε παίκτες που να αντέχουν την πίεση»

Μπενίτεθ: «Χρειάζεται χρόνο το πλάνο μας, εγγυώμαι ότι θα γίνουμε καλύτεροι - Θέλουμε παίκτες που να αντέχουν την πίεση»

Ο Ράφα Μπενίτεθ δήλωσε βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί στο μέλλον, τόνισε πως θα χρειαστεί κι άλλες μεταγραφικές περιόδους για την ενίσχυση του ρόστερ και εξήγησε τα κριτήρια που υπάρχουν.

BEST OF THEMASPORTS