Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Αν μας έλεγες πριν από τα τελευταία δύο παιχνίδια με Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ ότι θα παίρναμε τέσσερις βαθμούς, θα τους παίρναμε. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά το μεγάλο πρόβλημα μας είναι ότι προηγηθήκαμε νωρίς και κάναμε λάθος διαχείριση. Δεν είχαμε τρεξίματα, μας κυρίευσε ο ενθουσιασμός κι όχι η σύνεση. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, πήραμε τον έλεγχο στο τελευταίο ημίωρο αλλά δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες ευκαιρίες μας. Πιστεύω όμως ότι είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.
Για το αν ήταν ποδοσφαιρική αυτοκτονία: «Το ποδόσφαιρο τελειώνει στο 90. Σημειώσαμε δύο γκολ δείχναμε κυρίαρχοι όμως κάναμε λάθος διαχείρηση και χάσαμε αυτή την φλόγα που είχαμε και δεν είμασταν συνεπείς. Ήμασταν στατικοί χωρίς να πρέπει, δώσαμε μέτρα και τους κρατήσαμε στο ματς.
Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα μας και σε μια στιγμή αδράνειας δεχθηκαμε χωρίς λόγο την ισοφάριση. Τακτικά σε γενικη ανάλυση χάσαμε το μυαλό μας και πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος γιατί μας πλήγωσε αυτό».
«Το μεγάλο θεμα που πρέπει να λύσουμε είναι οι αποφάσεις που πήραμε και αυτά είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Απέναντι σε καλές ομάδες θα τιμωρηθουμε και έτσι έγινε. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για μεταγραφική περίοδο εμείς βλέπουμε το επόμενο ματς. Έχουμε αρκετά καλό υλικό. Για παράδειγμα ο Λοϊζου πριν δεν έχει πολλές ευκαιρίες τώρα ανεβαίνει σιγά-σιγά και αυτό μας χαροποιεί».
Για το αν υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία «Δεν είδα κάτι, ήμουν συγκεντρωμένος στο ματς».
Για το θέμα προπονητή: «Δεν θα λέμε τα ίδια και τα ίδια, θα βγει ανακοίνωση».
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 18:27
Γκάρι Ροντρίγκες και Γουίλι Σεμέδο βρίσκονται στην κλήση του Πράσινου Ακρωτηρίου για τους κρίσιμους αγώνες με Λιβύη και Εσουατίνι.
03/10 @ 16:11
Πρεμιέρα είχαμε την Πέμπτη στο Conference με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα για τις κυπριακές ομάδες.
03/10 @ 15:33
Αρκετά ψηλή ήταν η προσέλευση στον αγώνα της Ομόνοιας με την Μάιντς.
03/10 @ 14:39
Ανάρτηση από την Ομόνοια με τους πρώτους παίκτες της σε συμμετοχές στην Ευρώπη.
03/10 @ 12:57
Ενημέρωση από την Ομόνοια για τους ποδοσφαιριστές που έκαναν ευρωπαϊκό ντεμπούτο κόντρα στη Μάιντς.
03/10 @ 09:24
Πρωινιάτικη ανάρτηση από την Ομόνοια με την λεζάντα: Για πάντα στο δικό σου το πλευρό! ☘️💚
BEST OF THEMASPORTS