Εκδήλωση για ομάδες Grassroots στο Mikel Coffee by Hogar Σταυρού

Εκδήλωση για ομάδες Grassroots στο Mikel Coffee by Hogar Σταυρού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία εκδήλωση της ΚΟΠ σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία Grassroots Mikel με σκοπό την παρουσίαση της σωστής διατροφής αλλά και το ρόλο της ανακύκλωσης στη ζωή μας.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο νέο MIKEL Coffee by Hogar Σταυρού, στην παρουσία παιδιών που αγωνίζονται  στα Παιδικά μας Πρωταθλήματα Grassroots Mikel. Σημειώνεται επίσης η παρουσία στην εκδήλωση δύο ποδοσφαιριστριών της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών, της Χαράς Χαραλάμπους και της Ευθαλίας Σιακαλλή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε παρουσίαση για τη σωστή διατροφή από την διατροφολόγο της Εθνικής μας ομάδας Νικολέττα Μιχαηλίδου.

Επίσης παρουσίαση έγινε και για τον ρόλο της ανακύκλωσης στη ζωή μας από την εκπρόσωπο της Green Dot Έλενα Βιολάρη.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χαμός στο TikTok: Ο Μητσοτάκης χορεύει «JALLA» και γίνεται VIRAL! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στο TikTok: Ο Μητσοτάκης χορεύει «JALLA» και γίνεται VIRAL! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη κάνει τον γύρο του TikTok τις τελευταίες ώρες, παρουσιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να… χορεύει στους ρυθμούς του «JALLA», του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision.