Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν επιτρέπουν τελικά τη διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο «Γκούντισον Παρκ», με το παιχνίδι της Έβερτον απέναντι στη Λίβερπουλ να οδηγείται σε αναβολή!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θα ήταν το τελευταίο ιστορικά ντέρμπι του λιμανιού που θα διεξαγόταν στο «Γκούντισον Παρκ», από τη στιγμή που η Έβερτον μετακομίζει πλέον από το προσεχές καλοκαίρι.
Ωστόσο, η μεγάλη αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λίβερπουλ στην μπλε πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ θα πρέπει ν' αναζητήσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.
Η καταιγίδα Ντάρα με τους ανέμους που φτάνουν στα 100χλμ./ώρα και η δυνατή βροχή θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όλων και πάρθηκε η πιο σωστή απόφαση.
Αυτή της αναβολής του σπουδαίου ντέρμπι. Όπως ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, έπειτα φυσικά από τις αλυσιδωτές εξελίξεις της αναβολής μετακινήσεων, δρομολογίων τρένων και άλλων αθλητικών γεγονότων, το ματς που θα έκανε σέντρα στις 14:30 (ώρα Ελλάδας) αναβάλλεται.
Πηγή: england365.gr
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/10 @ 23:41
Ο Φραντσέσκο Τότι ήταν άκρως αποκαλυπτικός κατά την παρουσία του σε podcast του Λούκα Τόνι, με τον εμβληματικό αρχηγό της Ρόμα να αναφέρεται με καμάρι στο σκουντέτο που πήρε με την αγαπημένη του ομάδα το 2001 αλλά και να ξετυλίγει το κουβάρι της διαμάχης που είχε με τον Σπαλέτι και έφερε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του.
16/10 @ 23:27
Συναγερμός στις τάξεις της Γιουβέντους, η οποία ενημερώθηκε από την UEFA ότι ερευνάται για πιθανές οικονομικές παραβιάσεις.
16/10 @ 22:07
Η εμφάνιση διάσημων ανδρών αθλητών συχνά γίνεται αντικείμενο συζήτησης, όχι μόνο για την απόδοσή τους στο γήπεδο, αλλά και για την εικόνα τους. Τα σύγχρονα πρότυπα ανδρικής ομορφιάς μπορεί να φαίνονται αυθαίρετα, ωστόσο αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα όταν ένας αθλητής βρίσκεται στο απόγειο της δημοτικότητας του.
16/10 @ 21:55
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αλλάξει την εικόνα της και για να το πετύχει προσεγγίζει τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Ερίκ Καντονά ετοιμάζεται να γίνει ο πρεσβευτής των «κόκκινων διαβόλων».
16/10 @ 20:49
Ο 18χρονος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, έχει...αποβιβαστεί στην οικονομική ελίτ του ποδοσφαίρου, κατακτώντας τη θέση του ανάμεσα στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες για το 2025, σύμφωνα με το Forbes, με πρώτο τον Πορτογάλο επιθετικό Κριστιάνο Ρονάλντο.
16/10 @ 18:00
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιταχύνει τις διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της, το «Γουέμπλεϊ του Βορρά», όπως χαρακτηρίζεται.
BEST OF THEMASPORTS