Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν επιτρέπουν τελικά τη διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο «Γκούντισον Παρκ», με το παιχνίδι της Έβερτον απέναντι στη Λίβερπουλ να οδηγείται σε αναβολή!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θα ήταν το τελευταίο ιστορικά ντέρμπι του λιμανιού που θα διεξαγόταν στο «Γκούντισον Παρκ», από τη στιγμή που η Έβερτον μετακομίζει πλέον από το προσεχές καλοκαίρι.
Ωστόσο, η μεγάλη αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λίβερπουλ στην μπλε πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ θα πρέπει ν' αναζητήσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.
Η καταιγίδα Ντάρα με τους ανέμους που φτάνουν στα 100χλμ./ώρα και η δυνατή βροχή θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όλων και πάρθηκε η πιο σωστή απόφαση.
Αυτή της αναβολής του σπουδαίου ντέρμπι. Όπως ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, έπειτα φυσικά από τις αλυσιδωτές εξελίξεις της αναβολής μετακινήσεων, δρομολογίων τρένων και άλλων αθλητικών γεγονότων, το ματς που θα έκανε σέντρα στις 14:30 (ώρα Ελλάδας) αναβάλλεται.
Πηγή: england365.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 00:00
Με το τέλος του τελικού του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε ένα μπλουζάκι, αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης του, Ξάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών το 2019.
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει στον τελικό με πέντε γκολ διαφορά, μετά τον θρίαμβο με σκορ 5-0 επί της Ίντερ.
31/05 @ 23:56
Δείτε τη Χρυσή Βίβλο του Champions League μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό με την Ίντερ!
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε ιστορία! Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας, κατέκτησε και το Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Δεύτερο για τον Λουίς Ενρίκε!
31/05 @ 22:22
Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε μια εξωπραγματική πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ!
31/05 @ 23:52
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
BEST OF THEMASPORTS