Γιάννης ΙωάννουΟ υπηρεσιακός προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, παραχώρησε δηλώσεις στο OMONOIA TV και την εκπομπή «Match Preview» για το αυριανό «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι το ντέρμπι της Κύπρου, οι δύο πιο μεγάλες ομάδες του νησιού. Ανεξαρτήτως κατάστασης της κάθε ομάδας, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από μέρους μας, και θα χρειαστεί να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα με την μπάλα.
Θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με την Πάφο. Η Πάφος είναι μια ομάδα ποιοτική, ήταν αήττητη, της αρέσει να επιτίθεται. Άρα έπρεπε να προσαρμοστούμε. Με το ΑΠΟΕΛ παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και όπως είπα και πριν θα χρειαστεί να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα με την μπάλα. Έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε.
Πέρσι το ΑΠΟΕΛ ήταν πρώτο στο πρωτάθλημα κι εμείς ήμασταν στο κυνήγι. Ήταν σημαντικές για τον κόσμο μας, οι δύο νίκες που κάναμε απέναντι τους. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αφού ήδη πετάξαμε αρκετούς βαθμούς. Όσο περνάνε τα παιχνίδια, τα περιθώρια στενεύουν. Χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Το σημαντικό για εμάς είναι να χτίσουμε στο βήμα που κάναμε κόντρα στην Πάφο. Το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικό στην ψυχολογία του κόσμου και των παικτών. Να κάνουμε ακόμα ένα βήμα και να χτίσουμε αυτοπεποίθηση, γιατί οι μεταπτώσεις στην απόδοση μας φέτος είναι πολλές».
Στον τελευταίο αγώνα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola, ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε με σκορ 6-1 την Ομόνοια 29Μ και με την πρόκριση του οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/01 @ 20:07
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πολωνία για το μέλλον του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Μάριους Στεπίνσκι.
16/01 @ 15:35
Ενημέρωση από την Ομόνοια για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης
16/01 @ 13:15
Ο Άγγελος Νεοφύτου βγήκε MVP της Ομόνοιας για τον αγώνα κόντρα στον Σπάρτακο
16/01 @ 10:46
Το ενδιαφέρον της Γιαγκελόνια για τον Παναγιώτου είναι υπαρκτό όμως για την ώρα δεν προκύπτει εξέλιξη.
16/01 @ 10:39
Ο Ουζόχο πέρασε σήμερα από εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, καθώς τα αποτελέσματα ήταν καθαρά.
15/01 @ 22:10
Με ένα γκολ και δύο ασίστ, ο νεαρός επιθετικός της Ομόνοιας, Άγγελος Νεοφύτου, ξεχώρισε στον αγώνα κυπέλλου με τον Σπάρτακο και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
BEST OF THEMASPORTS