Πρόκριση στα πέναλτι για την Πάφο, πέρασε με 7άρα η Ομόνοια - Tα ζευγάρια των «8»
Ομόνοια και Πάφος εξασφάλισαν θέση στους «8» του κυπέλλου αποκλείοντας Σπάρτακο (στο ΓΣΠ) και Άρη (στο «Στέλιος Κυριακίδης») αντίστοιχα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση:
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ, από την περασμένη Τρίτη ο κόσμος της ομάδας μας, έδωσε το σύνθημα της νίκης για την σωτηρία της ομάδας μας.
Μέσα σε λίγες ώρες η δυναμική του κόσμου της ομάδας μας άρχισε να φαίνεται και είμαστε ακόμη στην αρχή. 26,286 χιλιάδες ευρώ μαζεύτηκαν μέσα σε δύο μόλις μέρες.
Μόνοι μας (!), μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και των διαφημίσεων.
Περήφανα και δυνατά συνεχίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι ο στόχος των 100.000 χιλιάδων ευρώ θα ξεπεραστεί, από αγνή παθολογική αγάπη που έχει ο ΣΑΛΑΜΙΝΑΙΟΣ για την ομάδα του.
Κλείνοντας, την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ένα πολύ καθοριστικό αγώνα απέναντι στους ρουβάδες εκ Λεμεσού και καλούμαστε να δώσουμε μαζική και δυναμική παρουσία στα τσιμέντα του ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ με μοναδικό σκοπό να πάρουμε την νίκη και μόνο την νίκη.
Αδέρφια ΣΑΛΑΜΙΝΑΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ(!). Τώρα είναι η ώρα που το ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ πρέπει να ξεχειλίσει από κόσμο.
Τώρα οφείλουμε να συνεχίσουμε την συσπείρωση που έχει αρχίσει και να σταθούμε μέχρι το τέλος δίπλα από την ομάδα μας για την σωτηρία της και μόνο.
Το ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ την Κυριακή θα ακουστεί μέχρι την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.
Y.Γ.1: PRE GAME PARTY ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΙΣ 17:00.
Y.Γ.2: 1948 ευρώ κατατέθηκαν για αρχή ως εισφορά εκ μέρους του Συνδέσμου μας, σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις οικονομικής ενίσχυσης.