Λίβερπουλ: Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Σαλάχ, σύμφωνα με πρώην Αιγύπτιο διεθνή

Λίβερπουλ: Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Σαλάχ, σύμφωνα με πρώην Αιγύπτιο διεθνή

Ο συμπατριώτης του Μοχάμεντ Σαλάχ, Χαϊτάμ Φαρούκ, υποστήριξε ότι ο Αιγύπτιος εξτρέμ έδωσε τα χέρια με τη Λίβερπουλ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η υπόθεση ανανέωσης του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ πέρασε από χιλιάδες κύματα, ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην Αιγύπτιο διεθνή, Χαϊτάμ Φαρούκ, αυτή η διαδικασία έχει φτάσει πια στο τέλος της.

Με δημοσίευσή του στα social media, o Φαρούκ υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Μάλιστα, θέλησε να συγχαρεί τον συμπατριώτη του για την εξέλιξη αυτή, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία.

"Συγχαρητήρια για την ανανέωση με τον αριθμό που θέλεις και την χρονική περίοδο που εσύ επιθυμείς. Ο Αιγύπτιος Βασιλιάς κυβερνά σύμφωνα με τη δική του κρίση", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του

Αυτός ο ισχυρισμός έρχεται αφότου η Παρί Σεν Ζερμέν διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει σε επαφή με το αστέρι των "κόκκινων".

 

Από ότι φαίνεται, είναι πλέον θέμα χρόνου να κλείσει θετικά εν τέλει αυτή η υπόθεση, ωστόσο μέχρι στιγμής η πλευρά της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος για να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τρέλα με Ηλιόπουλο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ- Ανακοίνωσε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΙΜ και πήδηξε στην αγκαλιά του Μουκουντί

Τρέλα με Ηλιόπουλο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ- Ανακοίνωσε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΙΜ και πήδηξε στην αγκαλιά του Μουκουντί

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αποθεώθηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ανακοίνωσε πριμ 500.000 ευρώ και πήδηξε στην αγκαλιά του Αρόλντ Μουκουντί.