Επενδύει και σε εγκαταστάσεις ο μίστερ Νικ - Αγορά γης στην Σφαλαγγιώτισσα

Επενδύει και σε εγκαταστάσεις ο μίστερ Νικ - Αγορά γης στην Σφαλαγγιώτισσα

Ο Λευκορώσος ιδιοκτήτης του Άρη Νικ, αγόρασε μεγάλη έκταση γης σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Λεμεσού στον Άγιο Αθανάσιο, στην περιοχή Σφαλαγγιώτισσας.

Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση πολεοδομικής άδειας για να ξεκινήσει η ανέγερση προπονητικού κέντρου στην περιοχή.

Προκύπτει παράλληλα πληροφόρηση, ότι το πλάνο του ιδιοκτήτη του Άρη, περιλαμβάνει και την ανέγερση ξενώνων που θα διαμένουν τα μέλη της ομάδας πριν τους αγώνες.

Πηγές κοντά στον ιδιοκτήτη του Άρη, λένε ότι έχει και μακροπρόθεσμο πλάνο για ιδιόκτητο γήπεδο. Υλοποίηση του εν λόγω πλάνου, συνεπάγεται φυσικά την αγορά κι άλλων τεμαχίων γης στην περιοχή. 

*Διευκρινίζουμε ότι στην φωτογραφία διακρίνεται ο πρόεδρος της εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού Άρη, Βλαδιμήρ Φεντόροφ και όχι ο ιδιοκτήτης της "ελαφράς ταξιαρχίας"... 

Ο άνθρωπος που βάζει το χρήμα, για να κινείται σε ψηλές συχνότητες ο Άρης τα τελευταία 4 χρόνια, αποφεύγει την προβολή του στα Μήντια. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

Η ΑΕΚ Αθηνών θα αγωνιστεί μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες τόσο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και κόντρα στον ΟΦΗ, με τον κόσμο της Ένωσης να εξαφανίζει τα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια!