Επενδύει και σε εγκαταστάσεις ο μίστερ Νικ - Αγορά γης στην Σφαλαγγιώτισσα

Επενδύει και σε εγκαταστάσεις ο μίστερ Νικ - Αγορά γης στην Σφαλαγγιώτισσα

Ο Λευκορώσος ιδιοκτήτης του Άρη Νικ, αγόρασε μεγάλη έκταση γης σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Λεμεσού στον Άγιο Αθανάσιο, στην περιοχή Σφαλαγγιώτισσας.

Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση πολεοδομικής άδειας για να ξεκινήσει η ανέγερση προπονητικού κέντρου στην περιοχή.

Προκύπτει παράλληλα πληροφόρηση, ότι το πλάνο του ιδιοκτήτη του Άρη, περιλαμβάνει και την ανέγερση ξενώνων που θα διαμένουν τα μέλη της ομάδας πριν τους αγώνες.

Πηγές κοντά στον ιδιοκτήτη του Άρη, λένε ότι έχει και μακροπρόθεσμο πλάνο για ιδιόκτητο γήπεδο. Υλοποίηση του εν λόγω πλάνου, συνεπάγεται φυσικά την αγορά κι άλλων τεμαχίων γης στην περιοχή. 

*Διευκρινίζουμε ότι στην φωτογραφία διακρίνεται ο πρόεδρος της εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού Άρη, Βλαδιμήρ Φεντόροφ και όχι ο ιδιοκτήτης της "ελαφράς ταξιαρχίας"... 

Ο άνθρωπος που βάζει το χρήμα, για να κινείται σε ψηλές συχνότητες ο Άρης τα τελευταία 4 χρόνια, αποφεύγει την προβολή του στα Μήντια. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Τουλάχιστον €1.000.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Τρίτης 02/06/2026 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την προηγούμενη διαλογή της 3073ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.