Μια ανατροπή που έμοιαζε απίθανη πριν τη σέντρα πέτυχε ο Πανιώνιος. Με χατ-τρικ του απίθανου Τσερίσεφ, ο ιστορικός επιβεβαίωσε το παρατσούκλι του, επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού και έφυγε για οκτάδα!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ιστορικός… όνομα και πράμα!
Με σπουδαία εμφάνιση και τον Ντένις Τσερίσεφ να απλώνει στο χορτάρι της Ριζούπολης την τεράστια ποιότητά του, ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) και πήρε απίθανη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Περιμένουν να μάθουν αντίπαλο οι «κυανέρυθροι» στην οκτάδα (Asteras AKTOR ή Ζάκυνθος), με τον Τσερίσεφ να πετυχαίνει το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του και να πανηγυρίζουν παρέα με τον κόσμο τους έναν άθλο!
Αποκλεισμός κάζο για τον Πανσερραϊκό, έκανε τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε δικαίως από τον Πανιώνιο, καταφέρνοντας να κλωτσήσει την καρδάρα με το γάλα μετά το 2-0 του πρώτου ματς.
Από την αρχή του παιχνιδιού ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και έδειξε διάθεση να αλλάξει το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 21’ η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη κέρδισε φάουλ, με τον Τσερίσεφ να αναλαμβάνει την εκτέλεση, με τον Ρώσο να στέλνει την μπάλα στην εστία του Κατσίκα για το 1-0. Πρώτο γκολ για τον Τσερίσεφ με τη φανέλα του Πανιωνίου και πρώτο στην Ελλάδα.
Ο Πανσερραϊκός φαινόταν ανά διαστήματα εντελώς ακίνδυνος, με τους γηπεδούχους να μην σταματάνε στιγμή να πιέζουν την αντίπαλη εστία. Στο 56’ ο Τσερίσεφ ξαναχτύπησε με ακόμη ένα γκολ-ποίημα, γράφοντας το 2-0 μετά από νέα εκτέλεση φάουλ. Ο Χουάν Φεράντο έριξε στη «μάχη» τον Χεφτέ Μπετανκόρ, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα.
Προς το φινάλε ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Σεμπά στην περιοχή, με τον Τσερίσεφ να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να κάνει το 3-0, να πετυχαίνει χατ-τρικ για πρώτη φορά στην καριέρα του και να χαρίζει στην ομάδα του την σπουδαία πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!
Πηγή: sport-fm.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 15:40
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να μπει σε μια ιστορική χρονιά, καθώς το 2026 θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
30/05 @ 15:30
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του σε ρουμανικό μέσο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως, εν αντιθέσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στους πάγκους.
30/05 @ 14:52
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης.
29/05 @ 19:16
Η UEFA κατέληξε στα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν στο Conference League, με εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη ενάντια στην Ντινάμο Μινσκ να είναι πρώτο.
28/05 @ 23:34
Η Tuttosport δημοσίευσε τη λίστα με τους 100 υποψηφίους για το βραβείο Golden Boy και σε αυτήν, εντοπίζουμε τρεις Έλληνες.
28/05 @ 15:25
Τίτλους τέλους έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα σενάρια περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.
BEST OF THEMASPORTS