Θετική εξέλιξη: Ξύπνησε η 46χρονη που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της στη Λεμεσό
Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την 46χρονη μητέρα, η οποία τραυματίστηκε από πυροβολισμό που δέχθηκε από τον αστυνομικό σύζυγό της στις 30 Ιουνίου στη Λεμεσό.




Δεν έχει καμία σχέση με τον παίχτη έβλεπαν πέρσι οι οπαδοί της ομάδας, ήταν από τους λίγους που επέπλευσαν σε μια αποτυχημένη σεζόν.
Χθες είχε δυο κλασικότατες ευκαιρίες να σκοράρει, στην πρώτη (στο 23ο λεπτό), ήταν με δόση τύχης που τον «νίκησε» στο τετ-α-τετ ο Φλόρες. Είχε κι ένα σουτ – κανονιά μέσα από την περιοχή, στην παράταση, που χτύπησε η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ήταν ο μοναδικός παίχτης που… αστόχησε από τα 11 βήματα στην «ρουλέτα» των πέναλτι. Φρόντισε ο Ντανίλο Σπόλιαριτς να καθαρίσει στην 5η εκτέλεση, αποτρέποντας συνέχιση της βραδιάς θρίλερ.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις