Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και Εθνικού Άχνας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι οπαδοί του Απόλλωνα, απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας, προχώρησαν σε αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα, κάτι που οδήγησε σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα. Στο σημείο χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να εκτονωθεί η ένταση, με τη χρήση δακρυγόνων.
Μάλιστα, ορισμένοι οπαδοί επιχείρησαν να περάσουν και να εισέλθουν στα επίσημα θεωρεία. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων.
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει απόψε (19:45) στο Βελιγράδι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Partizan Stadium, για τον Α' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 16:25
Ο Ρομπέρτος Ρωτής παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα του Απόλλωνα.
16/07 @ 12:00
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
16/07 @ 12:55
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» στον Supersport 104 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.
16/07 @ 14:53
Η ενημέρωση για την δημιουργία τμήματος Futsal.
16/07 @ 13:25
Συνέντευξη στη σελίδα του Απόλλωνα παραχώρησε ο Άννινος Νικολάου.
15/07 @ 15:59
Δηλώσεις από τον νεαρό Χρήστο Παπαδόπουλο στη σελίδα του Απόλλωνα.
BEST OF THEMASPORTS