Η Λεβερκούζεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Μπάγερν Μονάχου έπαιζε με 10 παίκτες από το 17' λόγω αποβολής του Νόιερ και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Λεβερκούζεν φαίνεται πως έχει βρει... το κουμπί της Μπάγερν Μονάχου, καθώς τη νίκησε μέσα στο Μόναχο 1-0 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.
Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, που έχει να ηττηθεί από τους Βαυαρούς από τον Σετπέμβριο του 2022, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή του Μάνουελ Νόιερ και με υπομονή χτύπησε την κατάλληλη στιγμή με τον Τέλα στο 69'.
Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχεται στην καριέρα του ο 38χρονος Γερμανός τερματοφύλακας, έπειτα από 867 ματς!
Η Μπάγερν παρόλο που έμεινε με 10 πάλεψε στα ίσια με τη Λεβερκούζεν, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε.
Κάτι το οποίο έκαναν με απόλυτη επιτυχία οι «Ασπιρίνες», οι οποίες πήραν μια μεγάλη πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.
Σόκαρε τη Φράιμπουργκ η Αρμίνια Μπίλεφελντ
Η Αρμίνια Μπίλεφελντ πήρε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στη Φράιμπουργκ, νικώντας την 3-1! Η Αρμίνια, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γερμανίας, απέκλεισε την 6η ομάδα της βαθμολογίας της Bundesliga και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας.
Το σκορ άνοιξε στο 28' ο Λάνερτ, με τον Κάνια στο 36' να δίνει προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του με πέναλτι. Ο Γκρέγκοριτς μείωσε προσωρινά 2-1 στο 63', αλλά με γκολ του Όπιε στο 81' η Αρμίνια κλείδωσε μια μεγαλειώδη πρόκριση.
Στο ρελαντί με τριάρα η Στουτγκάρδη
Από την άλλη η Στουτγκάρδη δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Ρέγκενσμπουργκ, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της δέυτερης κατηγορίας της Γερμανίας.
Ο Μιγιό έδωσε το προβάδισμα στους Σουηβούς μόλις στο 10', με τον Τσέις να κάνει στο 19' το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 61' ο Βολτεμάντε.
Γλίτωσε το κάζο στο 90+4' η Βέρντερ Βρέμης
Παρότι τη βομάρδιζε για 90 λεπτά, η Βέρντερ Βρέμης τα... χρειάστηκε κόντρα στην Ντάρμσταντ, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.
Συγκεκριμενα, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες χωρίς σκορ μέχρι το 94ο λεπτό, με τον Γιουνγκ να λυτρώνει την ομάδα του Όλε Βέρνερ, η οποία δεν ήταν μακριά από το να την πατήσει όπως η Φράιμπουργκ.
Πηγή: sport-fm.gr
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα ρεβάνς για τον Α' προκριματικό του Europa League που διεξήχθη στο «Partizan Stadium», ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 02:06
Δείτε τα αποτελέσματα των ρεβάνς του 1ου προκριματικού γύρου του Conference League, καθώς και τα ζευγάρια του 2ου.
18/07 @ 00:00
Η Λέφσκι Σόφιας απέκλεισε τη Χάποελ Μπερ Σεβά στα πέναλτι και η Ισραηλινή ομάδα θα βρεθεί απέναντι στην ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο τoυ Conference League...
17/07 @ 21:55
Η Ελσίνκι διέλυσε με 5-0 τη Ρούναβικ στην παράταση και πέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, σε ένα ματς όπου είχε 60 τελικές!
17/07 @ 21:24
Ούτε Κύπρο, ούτε Ελλάδα, αλλά... Ρωσία επέλεξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντανίλ Λεσοβόι.
17/07 @ 10:45
Ρεπορτάζ από τη χώρα αποκαλύπτει την πρόθεση για αύξηση των ξένων παικτών στις ομάδες του πρωταθλήματος της.
17/07 @ 00:06
Στα χέρια του Λαμίν Γιαμάλ περνάει πλέον η ιστορική φανέλα της Μπαρτσελόνα με το νούμερο «10».
BEST OF THEMASPORTS