Μάμας ΦιλίππουΟ Άρης πέτυχε σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στο -2.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η «ελαφρά ταξιαρχία» συνεχίζει την εξαιρετική φόρμα και κόλλησε τρίτη συνεχόμενη νίκη και να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Πάφο, μετά το στραβοπάτημα της από την Ομόνοια.
Ωστόσο, παρά τη μεγάλη νίκη, η προσοχή της ομάδας στρέφεται ήδη στον επόμενο αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή την ΕΝΠ σε έναν αγώνα που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικός αλλά κρύβει και παγίδες.
Ενώ στη συνέχεια ακολουθούν άλλα τρία παιχνίδια στα μέτρα του Άρη με Καρμιώτισσα, Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου.
Η Ομόνοια έδειξε αδυναμίες στα φιλικά παιχνίδια αλλά εκείνο που μετράει είναι τα επίσημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 19:57
Ενημέρωση από τον Άρη για την πορεία της προετοιμασίας στην Αυστρία...
14/07 @ 17:37
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης για τον χαμό του Μαρίνου Μιτέλλα που απεβίωσε χθες σε ηλικία 87 ετών. Πριν από την έναρξη του τελευταίου φιλικού αγώνα της ομάδας στην Αυστρία, την ερχόμενη Τετάρτη, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας θα αγωνιστούν φέρνοντας μαύρα περιβραχιόνια.
14/07 @ 16:15
Ο Άρης ανέβασε στα social media νέες εικόνες από την προετοιμασία της ομάδας.
14/07 @ 10:08
Ενημέρωση από τον Άρη για τα εισιτήρια του πρώτου εντός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα με αντίπαλο την Ακαδημία Πούσκας.
14/07 @ 08:55
Έφυγε από την ζωή ο Μαρίνος Μιτέλλας, σε ηλικία 87 χρόνων! Ήταν για δεκαετίες μαέστρος της χορωδίας, διετέλεσε και ποδοσφαιριστής του Άρη.
13/07 @ 21:27
Η αντίπαλος του Άρη στο Κόνφερενς Λιγκ Πούσκας έφερε φιλική ισοπαλία με τον Ερυθρό Αστέρα
BEST OF THEMASPORTS