Μάμας ΦιλίππουΗ αήττητη πορεία της Πάφου στο φετινό πρωτάθλημα έλαβε τέλος, καθώς γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Ομόνοια μετά από έξι συνεχόμενες νίκες και πλέον η ομάδα του Καρσέδο εστιάζει στην αντίδραση για τη συνέχεια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρά την εξαιρετική εκκίνηση και την εντυπωσιακή συνοχή που είχε επιδείξει στις προηγούμενες αγωνιστικές, η ήττα υπογραμμίζει ότι το πρωτάθλημα είναι μακρύ και γεμάτο προκλήσεις. Αν και η Πάφος ήταν καλύτερη από την Ομόνοια στο τέλος, κόντρα στη ροή του αγώνα, δέχθηκε την ήττα.
Ο Καρσέδο και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται τώρα να ανασυνταχθούν, διατηρώντας την ψυχολογία και την αγωνιστική πειθαρχία που τους οδήγησε στα επιτυχή αποτελέσματα και στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η επόμενη αγωνιστική δοκιμασία στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό Άχνας (07/12, 19:00) για τη 13η αγωνιστική, θα αποτελέσει κρίσιμο τεστ για την ομάδα, που καλείται να δείξει χαρακτήρα και να επανέλθει στις επιτυχίες, συνεχίζοντας να διεκδικεί τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 20:38
Δείτε τους ποδοσφαιριστές που δήλωσε η Πάφος, ενόψει των αγώνων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
18/07 @ 14:33
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
18/07 @ 11:23
Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή για τον Κατάλογο Β ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της η Πάφος FC!
18/07 @ 10:30
Την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου στόπερ, Πεδράο, ανακοίνωσε η Πάφος FC. Ο παίκτης εντάσσεται στους πρωταθλητές με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
17/07 @ 17:07
Η Πάφος δημοσίευσε βίντεο από τις υπογραφές με τον Νταβίντ Γκολντάρ, ο οποίος ανανέωσε με την ομάδα.
17/07 @ 12:46
Η Πάφος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Γκολντάρ μέχρι το 2027
BEST OF THEMASPORTS