Η γερμανική ομάδα που θέλει να κάνει την τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη

Η γερμανική ομάδα που θέλει να κάνει την τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη

Δημοσίευμα στην Γερμανία επισημαίνει πως υπάρχει έντονη σκέψη συγκεκριμένης ομάδας να πραγματοποιήσει μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων Έλληνα παίκτη το επόμενο διάστημα.

Ο Στέφανος Τζίμας πετάει φωτιές στην Γερμανία και ήδη γίνεται κουβέντα για το μέλλον του καθώς ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε πως οι ασπρόμαυροι είχαν παραχωρήσει το καλοκαίρι τον νεαρό επιθετικό στην Νυρεμβέργη ως δανεικό και φρόντισαν στη συμφωνία να συμπεριλάβουν ρήτρα ύψους 18.000.000 ευρώ.

Ο γνωστός και έγκυρος δημοσιογράφος Φλοριάν Πλέτενμπεργκ ασχολείται στο Χ με την υπόθεση του Τζίμα αναφέροντας τα εξής στο ρεπορτάζ του: "Η Νυρεμβέργη σκέφτεται σοβαρά να ενεργοποίησει τη ρήτρα των 18.000.000 ευρώ του Στέφανου Τζίμα.

 
 

Το πλάνο είναι να τον πουλήσουν άμεσβς το καλοκαίρι ακριβότερα. Υπάρχουνμ ήδη ενδιαφερόμενες ομάδες από την Γερμανία και την Αγγλία. Οι συζητήσεις για το θέμα συνεχίζονται στο παρασκήνιο".

Για την ιστορία, σύμφωνα με το Transfermarkt, οι πέντε ακριβότερες μετακινήσεις Έλληνων παικτών είναι οι εξής:

  • Μανωλάς 36.000.000 ευρώ Νάπολι
  • Βλαχοδήμος 23.600.000 ευρώ Νιουκάστλ
  • Μαυροπάνος 20.000.000 ευρώ Γουέστ Χαμ
  • Παυλίδης 18.000.000 ευρώ Μπενφίκα
  • Ρέτσος 17.5000.000 ευρώ Λεβερκούζεν

 

contra.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση στη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα

Κρίσιμη συνάντηση στη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα

Έπονται εξελίξεις για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα.