Δημοσίευμα στην Γερμανία επισημαίνει πως υπάρχει έντονη σκέψη συγκεκριμένης ομάδας να πραγματοποιήσει μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων Έλληνα παίκτη το επόμενο διάστημα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Στέφανος Τζίμας πετάει φωτιές στην Γερμανία και ήδη γίνεται κουβέντα για το μέλλον του καθώς ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.
Θυμίζουμε πως οι ασπρόμαυροι είχαν παραχωρήσει το καλοκαίρι τον νεαρό επιθετικό στην Νυρεμβέργη ως δανεικό και φρόντισαν στη συμφωνία να συμπεριλάβουν ρήτρα ύψους 18.000.000 ευρώ.
Ο γνωστός και έγκυρος δημοσιογράφος Φλοριάν Πλέτενμπεργκ ασχολείται στο Χ με την υπόθεση του Τζίμα αναφέροντας τα εξής στο ρεπορτάζ του: "Η Νυρεμβέργη σκέφτεται σοβαρά να ενεργοποίησει τη ρήτρα των 18.000.000 ευρώ του Στέφανου Τζίμα.
Το πλάνο είναι να τον πουλήσουν άμεσβς το καλοκαίρι ακριβότερα. Υπάρχουνμ ήδη ενδιαφερόμενες ομάδες από την Γερμανία και την Αγγλία. Οι συζητήσεις για το θέμα συνεχίζονται στο παρασκήνιο".
Για την ιστορία, σύμφωνα με το Transfermarkt, οι πέντε ακριβότερες μετακινήσεις Έλληνων παικτών είναι οι εξής:
- Μανωλάς 36.000.000 ευρώ Νάπολι
- Βλαχοδήμος 23.600.000 ευρώ Νιουκάστλ
- Μαυροπάνος 20.000.000 ευρώ Γουέστ Χαμ
- Παυλίδης 18.000.000 ευρώ Μπενφίκα
- Ρέτσος 17.5000.000 ευρώ Λεβερκούζεν
contra.gr
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης μπαίνει σε ενταντικούς ρυθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 00:09
Με τον Χρήστο Αλεξίου βασικό, η Ίντερ νίκησε 3-0 τη Φιορεντίνα και πήρε τον τίτλο στην Primavera.
30/05 @ 22:34
Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League, οι φήμες για το μέλλον του Σιμόνε Ιντσάγκι στην Ίντερ φουντώνουν.
30/05 @ 21:53
Δείτε αναλυτικά τα μετάλλια του άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια!
30/05 @ 21:30
Το έκανε ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας! Ο άρχοντας των κρίκων κατέκτησε -μαζί με τον Τούρκο Αντέμ Ασίλ- το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λειψίας, 8ο στη μυθική καριέρα του!
30/05 @ 21:12
Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα είναι ο Ζερεμί Φριμπόνγκ, με τους «Reds» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Λεβερκούζεν!
30/05 @ 20:23
Τις διαπραγματεύσεις με τη Λειψία για την απόκτηση του 21χρονου Σλοβένου επιθετικού, Μπέντζαμιν Σέσκο, ξεκίνησε η Άρσεναλ σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports».
BEST OF THEMASPORTS