Σε επικίνδυνα μονοπάτια...

Σε επικίνδυνα μονοπάτια...

Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, η Νέα Σαλαμίνα δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ΠΑΠ και δέχθηκε την 9η της ήττα από την Ομόνοια Αραδίππου. Ένα αποτέλεσμα που βαραίνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας.

Αν η κατάσταση δεν ανατραπεί άμεσα, η Νέα Σαλαμίνα κινδυνεύει να μπλέξει ακόμη περισσότερο στη μάχη της παραμονής, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς, στο -3 από την 11η Καρμιώτισσα.

Με απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα. Έχουν σκοράρει μόλις 12 γκολ και έχουν δεχθεί 26, δείγμα της αδυναμίας της τόσο στη δημιουργία φάσεων όσο και στην αμυντική σταθερότητα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου δείχνει ότι χρειάζεται επειγόντως αλλαγές, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, για να ανατρέψει την κατάσταση.

 Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, έχει την ευκαιρία να ενισχύσει το ρόστερ της και να επαναφέρει την ομάδα στα επιτυχή αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ατλέτικο και Σοσιεδάδ έμειναν στο 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πριν ο Μαρέρο πιάσει τα δύο πρώτα πέναλτι και οι συμπαίκτες του ολοκληρώσουν το… έργο, χαρίζοντας το 4ο Κύπελλο στους Βάσκους!