Προπονητής της Λέστερ έως το 2027 θα είναι ο Φαν Νίστελρόϊ, ο οποίος συμφώνησε να καθίσει στον πάγκο των "αλεπούδων", αντικαθιστώντας τον Στιβ Κούπερ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ είναι ο νέος τεχνικός της Λέστερ, με τον Ολλανδό θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έρχεται σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα για συμβόλαιο με διάρκεια έως το 2027.
Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος αποχώρησε πριν από δύο εβδομάδες από τον πάγκο των "Κόκκινων Διαβόλων", που είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής μετά την απομάκρυνση του Τεν Χαχ.
Έκτοτε, συνδέθηκε με το Αμβούργο, αλλά εν τέλει έδωσε τα χέρια με τις "αλεπούδες" για την τεχνική ηγεσία, καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε μετά το διαζύγιο με τον Στιβ Κούπερ.
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 08:48
Σοβαρές κυρώσεις περιμένουν την Μπαρτσελόνα από την UEFA, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
03/06 @ 23:30
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ φαίνεται πως ολοκληρώνονται, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
03/06 @ 19:20
Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».
03/06 @ 18:50
Όπως μεταφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
03/06 @ 17:50
Το χαμένο πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε η αφορμή για την αλλαγή του κανονισμού από την 1η Ιουλίου.
03/06 @ 16:46
Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Στεάουα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Βουκουρεστίου.
BEST OF THEMASPORTS