Προπονητής της Λέστερ έως το 2027 θα είναι ο Φαν Νίστελρόϊ, ο οποίος συμφώνησε να καθίσει στον πάγκο των "αλεπούδων", αντικαθιστώντας τον Στιβ Κούπερ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ είναι ο νέος τεχνικός της Λέστερ, με τον Ολλανδό θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έρχεται σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα για συμβόλαιο με διάρκεια έως το 2027.
Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος αποχώρησε πριν από δύο εβδομάδες από τον πάγκο των "Κόκκινων Διαβόλων", που είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής μετά την απομάκρυνση του Τεν Χαχ.
Έκτοτε, συνδέθηκε με το Αμβούργο, αλλά εν τέλει έδωσε τα χέρια με τις "αλεπούδες" για την τεχνική ηγεσία, καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε μετά το διαζύγιο με τον Στιβ Κούπερ.
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 10:10
Ο Μάνουελ Νόιερ τα έβαλε με τον Τζίτζιο Ντοναρούμα για τον σοβαρό τραυματισμό που προκάλεσε στον Τζαμάλ Μουσιάλα
06/07 @ 09:22
Ο Τρεντ Άλεξάντερ-Άρνολντ λύγισε μετά τη νίκη της Ρεάλ και αφιέρωσε το ματς στον Ζότα, λέγοντας πως «ήταν μαζί του». Αφιέρωση και από Εμπαπέ στον αδικοχαμένο άσο της Λίβερπουλ.
06/07 @ 08:20
Ο Λιονέλ Μέσι ρέφαρε με δύο γκολάρες το λάθος που έκανε στην αρχή του αγώνα και η Ίντερ Μαϊάμι θριάμβευσε στο Μόντρεαλ
06/07 @ 01:06
Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-2 την Ντόρτμουντ σε ένα ματς με τρελό φινάλε και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν.
05/07 @ 22:24
Με γκολ στις καθυστερήσεις η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Ρουμανία.
05/07 @ 21:14
Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τζαμάλ Μουσιάλα, η Μπάγερν Μονάχου δεν επανήλθε, με τους Ντεζιρέ Ντουέ και Ουσμάν Ντεμπελέ να την αποτελειώνουν (2-0), στέλνοντας την Παρί στους «4».
BEST OF THEMASPORTS