Περού: Το ιστορικό τρένο των Άνδεων με 68 σήραγγες, 55 γέφυρες και 9 ζιγκ-ζαγκ που ανεβαίνει στα 4.800 μέτρα
Μια σιδηροδρομική γραμμή 490 χιλιομέτρων διασχίζει τις Άνδεις με 68 σήραγγες και 55 γέφυρες, φτάνοντας σε υψόμετρο σχεδόν 4.800 μέτρων.




Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Βελιγράδι, αλλά όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, κρατούν το ματς στα «πρωτοσέλιδα».
Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, υπήρξε ένταση. Ο προπονητής των Πειραιωτών κατήγγειλε πως ένας εκ των βοηθών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έβριζε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.
Μάλιστα, στην ένταση της στιγμής πήγε να πάρει μέρος και ο Ταϊρίκ Τζόουνς, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν άμεσα.
Το χειρότερο όλων, όμως, ήταν πως ένας οπαδός της Παρτιζάν «πάτησε» παρκέ, έφτασε έως το σημείο της έντασης και επιτέθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα!
Οι άνθρωποι της ασφάλειας, έστω και με καθυστέρηση, έσπευσαν να τον απομακρύνουν.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και σχετικό βίντεο, πίσω από την μπασκέτα, που δείχνει όλα όσα εκτυλίχθηκαν. Τόσο πριν, όσο και μετά την είσοδο του οπαδού.
ole.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις