Πόλυς ΧαραλάμπουςΑκόμα και οπαδοί που έλεγαν πριν το χθεσινό ματς με τους Πολωνούς, ας του δώσει ακόμα λίγη πίστωση ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, ενδεχομένως να συντάχθηκαν με τους άλλους που «φωνάζουν» εδώ και μερικές εβδομάδες, ότι πρέπει να του δώσει χαρτί απόλυσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εννοείται ότι έγινε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα μέσα στον κόσμο για τον Βάλντας Νταμπράουσκας, μετά την «περιποιημένη» τριάρα που δέχθηκε η ομάδα από την Λέγκια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.
Βεβαίως αυτός που θα αποφασίσει είναι ο πρόεδρος Παπασταύρου. Λογικά εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει...
Αν ο «Λογιστής» θα συνεχίσει να εργάζεται στο «Ηλίας Πούλλος» και θα είναι στον πάγκο την Δευτέρα με την Πάφο, στο εκτός έδρας ντέρμπι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Περιμένουν με αγωνία να ακούσουν οι χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού, αν αυτοί που βγαίνουν στα μήντια συνήθως (Αντρέας Δημητρίου και Νικόλας Γεωργιάδης), θα αλλάξουν «κασέτα». Τις τελευταίες εβδομάδες, είχε κολλήσει η βελόνα στο «όλοι είναι υπό αξιολόγηση».
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 20:29
Οι τοποθετήσεις του προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στην Freedom24 Κρασάβα ΕΝΥ.
18/10 @ 20:13
Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού, (19/10, 18:00) αγώνα απέναντι στην Freedom24 Κράσαβα ΕΝΥ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην αποστολή του αγώνα είναι οι Φαμπιάνο, Στεπίνσκι, Γιόβετιτς και Ανδρέου που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα
18/10 @ 16:40
Η Ντρίτα επικράτησε με 2-1 της Μασιλέβα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, φτάνοντας τους 14 βαθμούς στη βαθμολογία.
18/10 @ 10:34
Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανέβασε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της πρεμιέρας του 2ου κύκλου της σατιρικής εκπομπής του OMONOIA TV, «Ψαθαρκά».
18/10 @ 09:39
Το βιβλίο για την ποδοσφαιρική του πορεία παρουσίασε χθες στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, σε μια ποδοσφαιρική εκδήλωση γεμάτη από τεράστιους θρύλους του Βουλγαρικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Πέταρ Ζεχτίνσκυ.
17/10 @ 12:22
Εξαντλήθηκαν τα 1300 εισιτήρια που αναλογούσαν στον κόσμο της Ομόνοιας για τον αγώνα με την Freedom24 Κράσαβα ΕΝΥ στο Αμμόχωστος.
BEST OF THEMASPORTS