Ενημέρωση από την Ομόνοια 29Μ για αναβολή του αγώνα σήμερα το ΑΣ Λατσιών στο χάντμπολ μετά από επιστολή που στάληκε από την Αστυνομία για λόγους ασφαλείας.
Τους αντιπάλους που θα βρει απέναντί της σε δυο μεγάλες διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έμαθε η Εθνική Ανδρών Χάντμπολ, έπειτα από τις κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Βιέννη.
Όλο εκπλήξεις ο χώρος της Κυπριακής χειροσφαίρισης στην Κύπρο. Φτάνει να εισέλθεις σ’ αυτή να διερευνήσεις και να μάθεις ακόμη περισσότερα. Γι’ αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε και η ιστοσελίδα μας. Δεν μένουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι των ομάδων μας που θα είναι πάντα στο προσκήνιο αλλά και τις ιστορίες που… κρύβουν οι ομάδες οι άνθρωποι ο χώρος γενικότερα.
Πάρα πολύ βαριά ήταν η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο του χάντμπολ της EHF στην ΑΕΚ, καθώς τιμώρησε την Ένωση με αποκλεισμό 1 χρόνου για τη μη συμμετοχή της στον δεύτερο τελικό με την Αλκαλόιντ.