Μάμας ΦιλίππουΗ Ομόνοια δίνει απόψε (28/11, 22:00) έναν κομβικό αγώνα στη League Phase του Conference League, αντιμετωπίζοντας τη Λέγκια Βαρσοβίας στο ΓΣΠ. Με στόχο τη δεύτερη νίκη της στη φάση των ομίλων, η ομάδα του Νταμπράουσκας θέλει να ενισχύσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια, αγωνιζόμενη μπροστά στο δικό της κοινό, θέλει να παρουσιάσει τον καλύτερό της ευρωπαϊκό εαυτό για να ανταπεξέλθει στη δύσκολη πρόκληση που έχει μπροστά της. Εκτός από το πρεστίζ, μεγάλο κίνητρο αποτελεί και η βαθμολογική συγκομιδή. Με μόλις μία νίκη έως τώρα, ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η σημασία της αναμέτρησης είναι τέτοια που το ντέρμπι με την Πάφος FC περνάει σε δεύτερη μοίρα, όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής της Ομόνοιας στη συνέντευξη Τύπου.
Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται οι Γιόβετιτς, Μπεζούς και Μουσιαλόφσκι, που δεν έχουν δηλωθεί στον ευρωπαϊκό κατάλογο. Ωστόσο, επιστρέφουν οι Ντιονκού, Λοΐζου και Εβάντρο, ενισχύοντας τις επιλογές του Λιθουανού τεχνικού.
Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Χαμάς, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μάριτς, Σίμιτς, Αλιούμ, Σεμέδο, Στεπίνσκι.
Θετικά ξεκίνησε την σεζόν η ΑΕΛ καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεριέρ κέρδισε 2-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/08 @ 17:45
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έμεινε άστοχος κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ αλλά στον επαναληπτικό θα κάνει αυτό που ξέρει καλά
22/08 @ 12:09
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Άντρος Γιατρου.
22/08 @ 10:17
Η Ομόνοια ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του επαναληπτικού με την Βόλφσμπεργκερ στο ΓΣΠ.
22/08 @ 10:48
Ο Chibuike Nwaiwu της Βόλφσμπεργκερ μπορεί να πλήγωσε την Ομόνοια με το γκολ του για το 1-1 όμως στη συνέχεια έτρεξε για μια φώτο με Γιόβετιτς.
22/08 @ 09:46
«Ένα ευχαριστώ είναι λίγο! Ραντεβού στον επαναληπτικό!», το μήνυμα της Ομόνοιας προς τον κόσμο της που βρέθηκε στο Κλάγκενφουρτ.
22/08 @ 07:15
Η Ομόνοια δεν άξιζε να χάσει χθες βράδυ στην Αυστρία. Όχι μόνο αυτό, αν είχε ψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας, θα μπορούσε ακόμα και να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση…
BEST OF THEMASPORTS