Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Φώτη Ιωαννίδη μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το νέο του συμβόλαιο με τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.
Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει τις προηγούμενες ημέρες για νέο συμβόλαιο και σήμερα (26/11) επισφραγίστηκε η συμφωνία τους.
Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνούς επιθετικού θα ξεπερνάει το 1.8 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, με αρκετά και σημαντικά μπόνους στόχων και συμμετοχών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη έως το καλοκαίρι του 2028!
Ο Φώτης υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020. Το Μάιο του 2023 ο Έλληνας επιθετικός επέκτεινε τη συμφωνία του μέχρι το 2027. Και τώρα ήρθε η στιγμή που υπέγραψε το τρίτο κατά σειρά συμβόλαιο με το Τριφύλλι!
Μέχρι στιγμής ο Φώτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετράει 158 συμμετοχές και 41 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό".
Η ανακοίνωση της Πάφος FC.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 15:05
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι χορηγός στην ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου για να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες στίβου.
15/07 @ 10:47
Η συμφωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και οι προεκτάσεις της χορηγίας που σηματοδοτεί την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα μετά από πολλά χρόνια.
15/07 @ 09:49
Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο στο γήπεδο του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.
14/07 @ 23:57
Ο Χεφτέ Μπετανκόρ βραβεύτηκε από τη Super League ως ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν, στο πλαίσιο της κλήρωσης και μίλησε στο SPORT24 για το επίτευγμά του αλλά και τις φιλοδοξίες του με τον Ολυμπιακό.
14/07 @ 22:46
Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων και σεβασμού, οι οπαδοί του Ηρακλή αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας για να βοηθήσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια τρομερά δύσκολη στιγμή.
14/07 @ 22:03
Οι Φώτης Ιωαννίδης, Τάσος Μπακασέτας, Φιλίπ Τζούρισιτς και Ίνγκι Ίνγκασον θα είναι οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη χρονιά όπως γνωστοποίησαν και επίσημα οι «πράσινοι».
BEST OF THEMASPORTS