Πόλυς ΧαραλάμπουςΟι μέτοχοι της εταιρίας «Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ», έλαβαν ειδοποίηση, ότι στις 16 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση για αύξηση του ονομαστικού μετοχικού κεφαλαίου, από στα 15 στα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η συνέλευση θα γίνει στις 17.30 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι.
Για το τι σημαίνει η συγκεκριμένη εξέλιξη, θα συλλέξουμε σχετικές πληροφορίες και θα αναρτήσουμε αναλυτικό ρεπορτάζ προσεχώς.
Οι μέτοχοι της εταιρίας, ευκαιρίας δοθείσης κατά την συνέλευση της 16ης Δεκεμβρίου, θα λάβουν ενημέρωση απο τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη και για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.
Όπως και για το πολύκροτο θέμα των οφειλών προς το κράτος, που "παίζει" αρκετά στην επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο ΑΠΟΕΛ παίζει το τελευταίο του χαρτί για την ελπίδα της τέταρτης θέσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/04 @ 20:40
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καλά στατιστικά κόντρα στην Πάφο
17/04 @ 17:00
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με αφορμή τους εορτασμούς του Πάσχα, αντιπροσωπεία της ομάδας μας μαζί με τον Μεγάλο μας Χορηγό, Stoiximan, επισκέφθηκε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο γηροκομείο – κέντρο αποκατάστασης και αναπήρων.
16/04 @ 14:55
Ανάρτηση από το τμήμα Βόλεϊ του Απόλλωνα για την στήριξη του κόσμου στον τελικό κυπέλλου
16/04 @ 11:45
Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα Πρωταθλήματος με την Πάφο
16/04 @ 11:00
Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για τον Κβίντα και τις οφειλές στο κράτος
16/04 @ 08:25
Είχε δηλώσει on air σε ραδιοφωνικές εκπομπές, πριν δυο μήνες, ο Φανούρης Κωνσταντίνου, ότι έκαναν συμφωνία κυρίων με την Πάφο για τον Κβίντα, να μην αγωνιστεί ο Τσέχος σέντερ μπακ σε κανένα ματς μεταξύ των δυο ομάδων και στις δυο διοργανώσεις.
BEST OF THEMASPORTS