Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό (4-1), ο Μάριος Ηλιόπουλος, ανέβαλε ταξίδι, για να βρεθεί στα Σπάτα και να τα «ψάλλει» στους παίκτες και τον Αλμέιδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στα Σπάτα βρέθηκε τη Δευτέρα (25/11) ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό (4-1) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
O πρόεδρος της «Ένωσης» εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο έξαλλος από την εμφάνιση της ομάδας του και μίλησε στους παίκτες και τον προπονητή. Πρόθεσή του ήταν να εκφράσει τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ειδικά σε μία στιγμή που η ομάδα είχε τον χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί ενόψει του ντέρμπι.
Να αναφερθεί ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε προγραμματίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο και ανέβαλε για αυτόν τον λόγο. «Θύμα» της οργής του και ο προπονητής, Ματίας Αλμέιδα, όπως και οι παίκτες.
www.bnsports.gr
Παρατηρήσεις στους Χρυσοβαλάντη Θεουλή και Μενέλαο Αντωνίου έκαναν οι Αντόνιο Νταμάτο και Μάριος Τσαγγάρης (έχει επιτελικό ρόλο στην επιτροπή διαιτησίας) κατά την χθεσινή ανάλυση των φάσεων σε on – line συζήτηση, με όλους του διαιτητές…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/09 @ 14:15
Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας στον δρόμο προς την πρόκριση
03/09 @ 13:21
Με δύο ντέρμπι Θεσσαλονίκης να ξεχωρίζουν τον Δεκέμβρη, αλλά και έναν «καυτό» -γεμάτο ντέρμπι- Οκτώβρη του ΠΑΟΚ μέχρι τα Χριστούγεννα.
03/09 @ 12:47
Δείτε αναλυτικά την κλήρωση της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας!
03/09 @ 09:27
Είναι αρκετά πιθανό σήμερα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο Μανόλο Χιμένεθ για να τρέξουν οι εξελίξεις για τον πάγκο του Αρη.
02/09 @ 22:11
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή της λίστα για τη φετινή παρουσία της στη League Phase του Conference League. Δείτε ποιοι έμειναν εκτός.
02/09 @ 21:56
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή του λίστα για τη φετινή περιπέτεια στη League Phase του Europa League. Ποιο έμειναν εκτός, ανάμεσά τους και νέο μεταγραφικό απόκτημα.
BEST OF THEMASPORTS