Στο... ΚΟΚΚΙΝΟ η αγωνία των Μπεργκ, Ομονοιατών και Μάντζιου για Φαμπιάνο
Εκτός από τον Χένινγκ Μπεργκ, σε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας με το που διάβασαν την είδηση για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Sun», ο δερματολόγος Ρόσαν Ραβιντράν αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος του χρωστάει, όπως υποστηρίζει, 40 χιλιάδες λίρες, από θεραπείες που είχε κάνει κατά τη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2021-22.
Ο Ρονάλντο, πάντως, συνεχίζει τις επενδύσεις του στο χώρο της υγείας, καθώς έγινε πλειοψηφικός μέτοχος της «Bioniq», μιας εξατομικευμένης εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής και βελτιστοποίησης υγείας. Η επένδυση που έκανε ο Πορτογάλος είναι άγνωστη, αλλά εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι ανεβάζει την κεφαλοποίηση της εταιρείας στα 82 εκατ. ευρώ.
sdna.gr