Ο «φάκελος Λοίζου» και το τρελό σενάριο για Απόλλωνα…
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Sun», ο δερματολόγος Ρόσαν Ραβιντράν αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος του χρωστάει, όπως υποστηρίζει, 40 χιλιάδες λίρες, από θεραπείες που είχε κάνει κατά τη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2021-22.
Ο Ρονάλντο, πάντως, συνεχίζει τις επενδύσεις του στο χώρο της υγείας, καθώς έγινε πλειοψηφικός μέτοχος της «Bioniq», μιας εξατομικευμένης εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής και βελτιστοποίησης υγείας. Η επένδυση που έκανε ο Πορτογάλος είναι άγνωστη, αλλά εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι ανεβάζει την κεφαλοποίηση της εταιρείας στα 82 εκατ. ευρώ.
sdna.gr