Πόλυς ΧαραλάμπουςΑλλαγή φρουράς στην τεχνική ηγεσία δυο ομάδων Β’ κατηγορίας, δρομολογείται τις τελευταίες ώρες. Ύστερα από τις χθεσινές ήττες, έχουν λάβει κατ’ αρχήν απόφαση, να αποδεσμεύσουν τον προπονητή, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και στην ΑΕΖ Ζακακίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ήδη έχουν βολιδοσκοπήσει άλλους προπονητές, αν τους ενδιαφέρει να εργαστούν σε αυτές τις δυο ομάδες. Στους μαυροπράσινους, τρίζει η καρέκλα του Νίκου Νικολάου και στην ΑΕΖ Ζακακίου του Άγγελου Ευθυμίου.

Στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, έγινε πρόταση στον Περικλή Μουστάκα να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας. Κατ’ αρχήν απάντησε αρνητικά ο Κύπρο-Αυστραλός τεχνικός. Δεν θέλει να αφήσει στη μέση, την δουλειά που ξεκίνησε στην Κ-19 του Απόλλωνα από το περασμένο Καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία 3-3 σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην RFC Seraing, σε ένα αγώνα όπου ξεχώρισε ο νεαρός Λουκαίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/06 @ 20:27
Η ανακοίνωση του Π.Ο Ορμήδειας.
24/06 @ 14:16
Η ανακοίνωση της Δυναμό Μέσα Γειτονιάς.
23/06 @ 10:19
Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Βοσκαρίδη, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ανακοίνωσε ο Διγενής Μόρφου.
18/06 @ 13:15
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας 29Μ.
16/06 @ 18:25
Η ενημέρωση από τον Ανδρέα Κωνσταντίνου ενόψει της νέας σεζόν για τον Δικέφαλο Αγκαστίνας.
16/06 @ 18:16
Ανακοίνωσε μεταγραφή στην επιθετική γραμμή ο Αχυρώνας/Ονήσιλος:
BEST OF THEMASPORTS