Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της σημερινής (23/11) αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ομόνοια 29Μ, για την 11η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες καλά, αλλά ήταν κρίμα που δεχθήκαμε το γκολ. Χάσαμε πολλές μονομαχίες στην αρχή, αλλά μετά ανασυγκροτηθήκαμε, αντιδράσαμε, βγήκαμε μπροστά, φτιάξαμε ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Είναι δύσκολο και το γνωρίζω, όμως πρέπει να το δούμε σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα. Είναι κρίμα για τους παίκτες και τους οπαδούς που απογοητεύτηκαν. Πρέπει να συνεχίσουμε».
Για το τι μπορεί να πει στο κόσμο μετά από τέτοια ήττα: «Χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά σήμερα δεν μας έβγαινε. Σήμερα ήμασταν άτυχοι, δεν έπρεπε να χάσουμε. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, αλλά πρέπει να μείνει δίπλα μας, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς».
Για τους πολλούς και συνεχείς τραυματισμούς: «Δεν ξέρω τι έγινε στην προετοιμασία, εγώ βλέπω το τώρα. Είμαστε πολύ άτυχοι. Δεν έχω κάποια απάντηση. Είναι απίστευτο. Κάνουμε πρόγραμμα για να τους ανεβάσουμε. Ίσως ο αγωνιστικός χώρος να έχει πρόβλημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι όντως αυτό το πρόβλημα, αφού έχουμε καλές εγκαταστάσεις».
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 10:11
Την απόκτηση του Ισπανού επιτελικού μέσου, José Artiles ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.
16/07 @ 19:23
Τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Β' Βοηθού προπονητή ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.
15/07 @ 13:45
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
14/07 @ 12:04
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
13/07 @ 19:27
Την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού εξτρέμ, Άλεξ Γκούτι ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.
13/07 @ 13:07
Μία πρωτότυπη αν μη τι άλλο ανάρτηση, η Νέα Σαλαμίνα προαναγγέλλει την άφιξη ποδοσφαιριστή στο νησί μας, για λογαριασμό της Αμμοχωστιανής ομάδας!
BEST OF THEMASPORTS