Στις 29 Νοεμβρίου του 2009 ο νεαρός (21 ετών) τότε επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε και τα δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του σε βάρος του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0.
Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Ντουντού τον τροφοδότησε με ανάποδο ψαλίδι κι εκείνος με πλασέ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ και έβαλε φωτιά στο Καραϊσκάκη.
Στο 54' σημείωσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ, που έχουν επιτευχθεί σε ντέρμπι αιωνίων. Ο Ζαουάντ Ζαϊρί «χόρεψε» την αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού, έβγαλε «no-look» σέντρα και ο Μήτρογλου με ένα εκπληκτικό βολ-πλανέ έκανε το 2-0.
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, επιμένει σε ρεπορτάζ της ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ράφα Μπενίτεθ, αφού ο Φράνκο Μπαλντίνι έχει αποφασίσει ότι ο 65χρονος (16/04/1960) Ισπανός προπονητής, κάτοχος του Champions League με τη Λίβερπουλ το 2005, είναι ο εκλεκτός για να καθίσει στον πράσινο πάγκο!
Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα με τον Ράφα Μπένίτεθ, τονίζοντας πως τα ρεπορτάζ απέχουν από την αλήθεια και ότι ο Χρήστος Κόντης είναι ο τεχνικός της ομάδας.
Νέες δηλώσεις σχετικά με τον Ράζβαν Μάριν της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Ρουμανίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κύπρο αλλά και στο τι έχει συμβεί μεταξύ τους.
Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πολύ γρήγορα και πήρε “πακέτο” από την Κηφισιά τους Ανδρέα Τεττέη και Παύλο Παντελίδη. Δείτε το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ομάδα των Βορείων Προαστίων, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή Box2Box by Betsson.
Αποτελεί το… αλατοπίπερο κάθε κουβέντας ποδοσφαιρόφιλων. Είτε για τον ποιον θα πάρει η κάθε ομάδα, είτε τι σύστημα θα παίζει, είτε τι βαθμό παίρνουν οι μεταγραφές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και έχουν πατήσει χορτάρι.