Πόλυς ΧαραλάμπουςΛόγω των οφειλών (100 και πλέον χιλιάδων ευρώ) στον Μαροκινό αμυντικό Μαρμούκ, επιβλήθηκε το εμπάργκο μετεγγραφών στην Ανόρθωση, πριν από ένα μήνα…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η διοίκηση περιμένει κι άλλες υποθέσεις προσφυγών, από τις πολλές που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Ειδικά την περασμένη σεζόν, η μισή ομάδα (ξένων και κοινοτικών) είχαν τερματίσει μονομερώς τα συμβόλαια τους.
Οι οργανωμένοι οπαδοί και πολλής κόσμος που υποστηρίζει την Κυρία, ξέρουν ότι αυτό το «μαρτύριο» δεν πρόκειται να σταματήσει, αν δεν βρεθεί ο τρόπος να μπει… μπόλικο χρήμα στα ταμεία.
Είτε με την είσοδο επενδυτή – επιχειρηματία, είτε με άλλο τρόπο.
Η παρούσα διοίκηση καλεί με κάθε ευκαιρία τον κόσμο, να συνδράμει στην οικονομική εκστρατεία. Εννοείται, ότι δεν μπορεί από μόνος του ο κόσμος να σώσει το καράβι.
Πέραν του ότι κάποιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βάζουν τον «οβολό» τους τόσο συχνά, αρκετοί έχουν κουραστεί από το «γαϊτανάκι» των προσωρινών λύσεων και προγραμμάτων που εφαρμόζουν οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων.
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/08 @ 10:39
Στο ρεπορτάζ – σχόλιο που κάναμε νωρίτερα για το μέλλον του Λοίζου Λοίζου, σημειώσαμε πως δεν υπάρχουν σίγουρες πληροφορίες, αν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ομόνοιας, λογαριάζει να καλέσει προσεχώς τον παίχτη για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.
11/08 @ 09:21
Μετακομίζοντας στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, δεν πάει καθόλου καλά η ομάδα του…
10/08 @ 09:42
Όσοι είδαν το φιλικό ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνας, ποδοσφαιρόφιλοι και δημοσιογράφοι, πήραν αφορμή από τα λάθη του Κυριάκου Αθανασίου, να μιλάνε σήμερα για την διαιτησία.
10/08 @ 08:39
Πολλοί απ’ αυτούς που παρακολούθησαν την αντιπαράθεση μέσω των Σόσιαλ Μήντια, του προέδρου του ΚΟΑ με τον Γιάννη Καρούσο, όπως και τις άλλες τοποθετήσεις που έγιναν για την άδεια του γηπέδου της Ανόρθωσης, εύκολα προβλέπουν την κατάληξη του «έργου».
10/08 @ 08:21
Από την χθεσινή ανάρτηση του Κυριάκου Πραστίτη, σε σχέση με το πρόβλημα που προέκυψε για την αδειοδότηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος», εμείς κρατήσαμε παραπάνω την προτροπή που έκανε στο φινάλε.
10/08 @ 08:06
Οι Απολλωνίστες παρακολουθώντας το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, «εισέπραξαν» το μήνυμα ότι η ομάδα τους θα έχει περισσότερες απαιτήσεις τη νέα σεζόν. Ξέροντας ότι χτες απουσίαζαν και κάποια «βαριά χαρτιά», όπως είναι οι Γκάρι Ροντρίγκεζ, Μπράτον Τόμας και Πέδρο Μάρκες.
BEST OF THEMASPORTS