Πόλυς ΧαραλάμπουςΑπό το ρεπορτάζ προκύπτει, ότι ο Παναγιώτης Γιάννου, παρουσιάζεται πιο διαλλακτικός στο οικονομικό κομμάτι και βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην έκδοση συναινετικού διαζυγίου με την ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ενδεχομένως κάποιοι άνθρωποι, που είναι πιο κοντά στον πρώην αθλητικό διευθυντή, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να έλθει το καλοκαίρι στην Λεμεσό, να τον συμβούλευσαν, πείθοντας τον να «μαλακώσει», σε σχέση με τις οικονομικές του απαιτήσεις.
Στα Σόσιαλ Μήντια και σε ραδιοφωνικές εκπομπές, σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν παρά πολύ «τραβηγμένη» η κριτική στον Γιάννου.
Φυσικά κι έχει μεγάλη ευθύνη για το «χτίσιμο» της ομάδας, ωστόσο δεν έκαμε «τεράστιο έγκλημα», επειδή ως επαγγελματίας, δεν του βγήκαν πολλές από τις επιλογές παιχτών που έφερε στην Λεμεσιανή ομάδα.
Εκτός από τον Χένινγκ Μπεργκ, σε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας με το που διάβασαν την είδηση για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 23:31
Η Μπάγερν Μονάχου χρησιμοποιεί τα αποδυτήρια της ΑΕΛ στο στάδιο "Άλφαμεγα" στο ματς με την Πάφο.
30/09 @ 18:53
Υπό τις οδηγίες του Ούγκο Μάρτινς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ που γύρισε σελίδα με τον Πορτογάλο προπονητή στην τεχνική ηγεσία
30/09 @ 10:44
Τρέχουν να κάμουν κίνηση εμβολιασμού στην ΑΕΛ, μερικές ώρες πριν κλείσει το παράθυρο για άνεργους ή δανεικούς παίχτες.
30/09 @ 10:35
Ο Παμπος Χριστοδούλου με γραπτή δήλωση ενημερώνει για τις επαφές που είχε για να αναλάβει ξανά την διοίκηση της ΑΕΛ
30/09 @ 08:08
Του ευχήθηκε «καλή τύχη» ο Κώστας Χριστοδούλου – Καραβίδας, του καινούργιου προπονητή της ΑΕΛ. Ανάρτησε σχετική φωτογραφία χτες βράδυ στα Σόσιαλ Μήντια.
29/09 @ 18:34
Ανακοίνωση από την Θύρα 3 για την προβληματική εικόνα της ΑΕΛ και τα αρνητικά αποτέλεσμα της ομάδας, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS