Ομόνοια: Στήριξη σε Φρόσω Ισμαήλ

Ομόνοια: Στήριξη σε Φρόσω Ισμαήλ

Η Ομόνοια θα προχωρήσει σε δειγματοληψία για την Φρόσω Ισμαήλ λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Αναλυτικά:

Δειγματοληψία για να στηρίξουμε έναν συνάνθρωπό μας, τη Φρόσω Ισμαήλ, θα πραγματοποιηθεί έξω από τη Δυτική, τη Βόρεια και την Ανατολική κερκίδα πριν την έναρξη του αγώνα μας με τον Απόλλωνα (17:00-19:00). 

 

Η δειγματοληψία αφορά άτομα ηλικίας 18-45 ετών. 

 

Επίσης, θα γίνεται και δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. 

 

Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι εύκολη, γρήγορη και ανώδυνη.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασμα Φίλιππου Γεωργίου: «Προσπαθώ να καταλάβω ποιος μας έδωσε το δικαίωμα να θεωρούμε δεδομένα τη νίκη και τους τίτλους»

Ξέσπασμα Φίλιππου Γεωργίου: «Προσπαθώ να καταλάβω ποιος μας έδωσε το δικαίωμα να θεωρούμε δεδομένα τη νίκη και τους τίτλους»

Με ανάρτηση του στα social media ο εκπρόσωπος της Πάφος FC στην ΚΟΠ, Φίλιππος Γεωργίου, άσκησε έντονη κριτική στους οπαδούς της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να έχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ στις βρισιές, στους χαρακτηρισμούς και στον μηδενισμό».