Ανανέωσε με Καλανίδη η Σαλαμίνα

Ανανέωσε με Καλανίδη η Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Καλανίδη μέχρι το 2028.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Καλανίδη μέχρι το 2028.

Ο Γιάννης αποτελεί προϊον των Ακαδημιών της ομάδας μας και είναι στέλεχος της Α’ ομάδας από τα 16 του χρόνια. Στη θητεία του με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει καταγράψει 4 συμμετοχές στην Α κατηγορία.

Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία.