Κάλεσμα από την FREEDOM24 προς τους οπαδούς της ομάδας ώστε να δώσουν βροντερό παρών στον εντός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Τραχωνίου την Κυριακή, στις 14:30 κόντρα στον ΑΣΙΛ Λύσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η ομάδα μας, FREEDOM24 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΥΨΩΝΑ, καλεί όλους τους οπαδούς μας να δώσουν βροντερό παρών στον εντός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Τραχωνίου την Κυριακή, στις 14:30 μ.μ..
Αντίπαλός μας η ομάδα του ΑΣΙΛ Λύσης, και η στήριξη όλων σας είναι απαραίτητη σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μας για την άνοδο στην Α' Κατηγορία.
Ελάτε να γεμίσουμε το στάδιο με πάθος και να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας στη σημαντική αυτή αναμέτρηση!
Μαζί μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας!
#FREEDOM24 #ΕΝΩΣΗΝΕΩΝΥΨΩΝΑ #ΌλοιΣτοΓήπεδο».
Το είχε προαναγγείλει ο Κώστας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος τύπου του Άρη, ότι βρισκόντουσαν κοντά σε άλλη μια πώληση παίχτη στο εξωτερικό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 13:34
Σε επαφές με τον Υψωνα βρίσκεται εδώ και μέρες ο Ματιά Σπολιαριτς.
25/06 @ 19:33
Η Freedom Krasava ΕΝΥ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιασσίν Μπαχάσα.
18/06 @ 19:34
Η FREEDOM24 KRASAVA ΕΝΥ ΥΨΩΝΑ ανακοινώσε τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Τρούγιτς
17/06 @ 19:30
Με ανακοίνωση η Νέα Σαλαμίνα γνωστοποίησε την επίτευξη συμφωνίας για παραχώρηση άδειας χρήσης του Σταδίου “Αμμόχωστος – Επιστροφή” κατά την αγωνιστική περίοδο 2025–2026 στην Krasava Freedom24 E.N Ύψωνα.
16/06 @ 17:51
Μετά την Δόξα και την Ομόνοια 29Μ ο Σέρβος φορ Νίκολα Τρούγιτς συνεχίζει την καριέρα του στην Ένωση Νέων Ύψωνα.
16/05 @ 17:37
Ο διευθυντής της Freedom 24 ΕΝ Ύψωνα, Δημήτρης Βραχίμης σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στις διαπραγματεύσεις για το Τσίρειο που ναυάγησαν.
BEST OF THEMASPORTS