7 αναμετρήσεις ανάμεσα στα Περιστέρια και την ενοποιημένη ομάδα της Λάρνακας. Η ΑΕΚ κέρδισε 5 (4 ως γηπεδούχος, 1 ως φιλοξενούμενη), 1 ματς χωρίς νικητή και μία φορά νίκησε η Ομόνοια Αραδίππου (2-0, 09/03/25).
Ομόνοια Αραδίππου και ΕΠΑ αναμετρήθηκαν 20 φορές, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν 11 φορές, οι κυανόλευκοι νίκησαν 6, ενώ 3 φορές οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία. Με γηπεδούχο την Ομόνοια τα Περιστέρα στα 10 ματς νίκησαν 5 φορές, η ΕΠΑ 4 και 1 ματς δεν είχε νικητή. Με γηπεδούχο την ΕΠΑ οι κιτρινόμαυροι νίκησαν 7 φορές, η Ομόνοια 1 και καταγράφηκαν δύο ισοπαλίες.
Πεζοπορικός και Ομόνοια Αραδίππου αναμετρήθηκαν 20 φορές, με τους πράσινους να επικρατούν 10 φορές, τα Περιστέρια 4 και έξι ματς έληξαν χωρίς νικητή. Με γηπεδούχο τον ΠΟΛ καταγράφηκαν 6 νίκης για τους οικοδεσπότες, 3 ισοπαλίες και μία φορά νίκησαν τα Περιστέρια. Με γηπεδούχο την ομάδα της Αραδίππου οι κυανόλευκοι νίκησαν 3 φορές, οι πράσινοι πέντε και δύο ματς ολοκληρώθηκαν με το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, ge.globo.com, αναφέρει ότι ο 21χρονος (06/01/2004) Βραζιλιάνος στόπερ της Κρουζέιρο, Πέδρο Ενρίκε Φρανκλίμ ντα Σίλβα, ή αλλιώς... Πεδράο, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο.
Ο Σέρβος προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής πολλών ομάδων στην Κύπρο, ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ήταν καλεσμένος στον Supersport 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ».
Ωραίες εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του «Σαββίδη» στο αεροδρόμιο Λάρνακας, πριν την αναχώρηση των αποστολών των ΑΕΚ και Ομόνοιας για Σερβία και Αθήνα αντίστοιχα!