Λαχτάρησε ο «καλλιτέχνης»… κράτησε το σερί!
Όλοι μιλούν για το εντυπωσιακό σερί του Απόλλωνα, από τότε που τον καθοδηγεί από τον πάγκο, ο τύπος από την Αργεντινή που μοιάζει με καλλιτέχνη, παρά με προπονητή ποδοσφαιρικής ομάδας.




Στο 11vs11 οι Ιρλανδοί είχαν καταφέρει να μπλοκάρουν τους Άγγλους.
Στο 11vs10 από το 51ο λεπτό όλα άλλαξαν και κάπως έτσι το σύνολο του Κάρσλεϊ άρχισε να σκοράρει όποτε ήθελε, για να φτάσει στο εντυπωσιακό 5-0 και να βρεθεί στη League A του Nations League στη διοργάνωση που θα επανεμφανιστεί το 2026.
Ποτέ ξανά τα «τρία λιοντάρια» δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν σε σκορ τέτοιου εύρους με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-0 και γι' αυτό ο Λι Κάρσλεϊ στο... κύκνειο άσμα του στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, θα έχει να θυμάται ότι κατεγράφη κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό.
Πηγή: england365.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις