Η κατάρρευση του Άνταμ Σάλαϊ λίγο μετά από την έναρξη του αγώνα της Ολλανδίας με την Ουγγαρία για το Nations League ήταν ένα σοκ για τη φίλαθλη κοινή γνώμη, με τον βοηθό προπονητή των Μαγυάρων να στέλνει ωστόσο ελπιδοφόρο μήνυμα από το νοσοκομείο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο αγώνας της Ολλανδίας με την Ουγγαρία για το Nations League το βράδυ του Σαββάτου (16/11) άρχισε υπό τις χειρότερες δυνατές συνθήκες, αφού λίγα λεπτά μετά από τη σέντρα ο ο πρώην διεθνής και βοηθός προπονητή της εθνικής Ουγγαρίας, Άνταμ Σάλαϊ, αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του και χρειάστηκε να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο.
Η αγωνία του κόσμου ήταν μεγάλη και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουγγαρίας έδωσε ελπιδοφόρο μήνυμα, τονίζοντας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, με τον παθών να έρχεται από την πλευρά του να σκορπίσει ακόμη περισσότερα χαμόγελα.
"Σας ευχαριστώ για τα πολλά μηνύματα, τα πηγαίνω καλά", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook", με το μήνυμα να συνοδεύεται από emoji καρδιάς, που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes, δείγμα της χαράς του κόσμου για την κατάσταση της υγείας του.
Μήνυμα από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για τη σημερινή (04/06) ημέρα, όπου το «τριφύλλι» συμπληρώνει 77 χρόνια ζωής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 08:48
Σοβαρές κυρώσεις περιμένουν την Μπαρτσελόνα από την UEFA, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
03/06 @ 23:30
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ φαίνεται πως ολοκληρώνονται, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
03/06 @ 19:20
Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».
03/06 @ 18:50
Όπως μεταφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
03/06 @ 17:50
Το χαμένο πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε η αφορμή για την αλλαγή του κανονισμού από την 1η Ιουλίου.
03/06 @ 16:46
Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Στεάουα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Βουκουρεστίου.
BEST OF THEMASPORTS