Αποδεκατισμένη η Ομόνοια: Τα πλάνα του Μπεργκ με Ομόνοια Αραδίππου
Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο φέρνουν και πάλι σε δύσκολη θέση τον Χένινγκ Μπεργκ, καθώς οι απώλειες των Γιάννη Μασούρα και Μόουζες Οντουμπάτζο αλλάζουν τα πλάνα του.




Μπορεί η θερμοκρασία να έφτασε μέχρι και τους -5 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο, η Αυστρία παρέμεινε… θερμότατη για την άνοδο στη League A του Nations League.
Η ομάδα του Ραλφ Ράγκνικ είχε τελειώσει το ματς με το Καζακστάν από το πρώτο ημίχρονο και είχε και άνεση με 11vs10 από το 23ο λεπτό.
Ο Μπαουμγκάρτνερ είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους νικητές από το 15’ και οι… τίτλοι τέλους έπεσαν ουσιαστικά λίγο μετά το πρώτο 20λεπτο.
Ο Μαρόκιν αποβλήθηκε για το Καζακστάν, ο Γκρέγκοριτς από την εκτέλεση του φάουλ που κέρδισε η ομάδα του σκόραρε με εκπληκτικό τρόπο για το 2-0 και αυτό το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης.
Αυτή ήταν η 3η διαδοχική νίκη στη διοργάνωση για τους Αυστριακούς, που κατάφεραν από τον Οκτώβρη να ξεπεράσουν το πολύ μουδιασμένο ξεκίνημά τους για φέτος, αφού είχαν κάνει αρχή με μια ήττα και μια ισοπαλία κόντρα σε Νορβηγία και Σλοβενία.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις