Το «εργοστάσιο» ταλέντων του Ατρόμητου - 10 παίκτες από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα και οι μεγάλες πωλήσεις
Ο Ατρόμητος έχει μετατρέψει την Ακαδημία του σε έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του συλλόγου.




Αν είναι σωστές πληροφορίες ή απλώς τον «προμοτάρει» ο μάνατζερ του, θα το δείξει ο χρόνος.
Μερικοί έσπευσαν να συνδέσουν το όνομα του Σέρβου τεχνικού με την Ομόνοια, στο σενάριο που αποφασίσει ο Παπασταύρου να «αποκαθηλώσει» τον Νταμπράουσκας.
Άλλοι δεν αποκλείουν το όνομα του Ίβιτς, να «παίξει» στις υποψηφιότητες για Απόλλωνα, αν αποφασίσει ο Νίκος Κίρζης να αποδεσμεύσει τον Αντριάν Γκούλα.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι προς το παρών, δεν προκύπτει πληροφορία από τα ενδότερα της οδού Αγίου Αντρέου (εκεί στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας Απόλλων Ποδόσφαιρο), ότι ο πρόεδρος είναι κοντά στην λήψη απόφασης για αλλαγή προπονητή.
Πληροφοριακά, να σημειώσουμε ότι ο Ίβιτς, είναι χωρίς δουλειά από τον περασμένο Μάρτιο. Είχε εργαστεί για 14 μήνες στην Ρωσική Κρασνοντάρ.
Πριν ένα μήνα, όταν υπήρχε θέμα προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, ήταν στις υποψηφιότητες ο 47χρονος Σέρβος τεχνικός.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις