Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τον παιδικό του φίλο, Μάριο Ηλιόπουλο, με τρομερή ατάκα για τις τραγουδιστικές ικανότητες του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε στον αέρα του «Metropolis 95,5» ότι έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Δεκεμβρίου.
Μιλώντας, μεταξύ άλλων, ωστόσο, για τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, ο αγαπημένος Λε-Πα δήλωσε ότι τον γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, ως έναν... επικίνδυνο τραγουδιστή!
Θυμίζουμε προ ημερών ο κ. Ηλιόπουλος μοιράστηκε το μικρόφωνο με τον Σάκη Ρουβά, τραγουδώντας το «Αγάπα με» του Γιάννη Πουλόπουλου, που είναι το αγαπημένο του τραγούδι.
«Είναι φιλαράκι από χρόνια, από πιτσιρίκι, από τότε που σπούδαζε στην Αγγλία. Είναι, όμως, επικίνδυνος τραγουδιστής...
Δεν είδατε, που κάναμε και διαγωνισμό; Ποιος θα πει καλύτερα το τραγούδι;», είπε χαριτολογώντας ο Λευτέρης Πανταζής.
Πηγή: sport-fm.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 20:39
Η σύσκεψη των εκπροσώπων του big-5 και της UEFA έλαβε τέλος, με διάφορα θέματα να αναφέρονται στη συζήτηση που υπήρξε.
03/06 @ 18:29
Κανονικά διεξάγεται η συζήτηση με φόντο το φορμάτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Δείτε ποιοι εκπροσωπούν την κάθε ομάδα στη «Μεγάλη Βρετάνια».
03/06 @ 08:40
Η Μπράιτον είναι κοντά στην απόκτηση του Μπάμπη Κωστούλα, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.
02/06 @ 23:14
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Φίλιπ Μλαντένοβιτς για έναν ακόμη χρόνο.
02/06 @ 23:55
Ο Γιάννης Βρούτσης δήλωσε στην ΕΡΤ ότι αν δεν υπάρξει «ηθική συμφωνία την Τετάρτη», στη συνάντηση με Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων, «το πρωτάθλημα τελειώνει στο γραφείο μου»!
01/06 @ 20:05
Οι 5 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του 3ου προκριματικού έχουν «κλειδώσει», με το τοπίο να παραμένει «θολό» για τους δύο τελευταίους.
BEST OF THEMASPORTS