Ίσως αύριο η παραίτηση του "Βασιλιά"
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
«Η διαφθορά στο ποδόσφαιρο είναι κοινό μυστικό, όχι μόνο για το φίλαθλο κοινό, αλλά για ολόκληρη την κοινωνία. Αδιαφάνεια, σύγκρουση συμφέροντος, αθέμιτος ανταγωνισμός, στημένα παιχνίδια, ποινικά αδικήματα και τεράστια οικονομικά συμφέροντα συνθέτουν ένα τοπίο που ντροπιάζει τον αθλητισμό και τη χώρα. Είναι δε προφανές ότι μέρος αυτού του τοπίου είναι και η ίδια η ΚΟΠ.
Επί χρόνια τώρα γίνονται αποκαλύψεις και καταγγελίες από δημοσιογράφους, ερευνητικές επιτροπές και αθλητικούς παράγοντες. Το ΑΚΕΛ εδώ και χρόνια έχει καταθέσει προτάσεις προς την πολιτεία για εξυγίανση του ποδοσφαίρου και άσκησε, στο βαθμό που ήταν δυνατόν, κοινοβουλευτικό έλεγχο για πτυχές αυτής της κατάστασης.
Ωστόσο, η μεν προηγούμενη κυβέρνηση έμεινε στις βαρύγδουπες εξαγγελίες του κ. Αναστασιάδη. Η δε σημερινή κυβέρνηση περιορίζεται ως αυτή την στιγμή να σφυρίζει αδιάφορα. Όμως ο τόπος αξίζει και χρειάζεται ένα καθαρό, δίκαιο και υγιές ποδόσφαιρο που να τιμά τον αθλητισμό και να έχει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων».