Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε την κυκλοφορία του νέου application του Παναθηναϊκού

Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε την κυκλοφορία του νέου application του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε τη νέα κίνηση του Παναθηναϊκού που αλλάζει επίπεδο και πλέον πρωτοπορεί με νέο application στα πρότυπα του ΝΒΑ και δίνει τη δυνατότητα στους φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους.

Η δημιουργία του είχε ανακοινωθεί πριν από έναν μήνα, με τον Παναθηναϊκό τις προηγούμενες ημέρες να μετρά αντίστροφα για μία ακόμα κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα.

Η εκτόξευση των πρωταθλητών Ευρώπης πλέον θα είναι και στο κομμάτι της εφαρμογής, όπου ένας φίλος του «τριφυλλιού» θα μπορεί να βρει τα πάντα: Εισιτήρια, επίσημα προϊόντα, δώρα, highlights και πολλά ακόμα.

 

Το νέο application του Παναθηναϊκού θα ονομάζεται «Club 1908» και οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές από την «πράσινη» ΚΑΕ το απόγευμα, με το «τριφύλλι» να κάνει ακόμα μία κίνηση που δείχνει την αλλαγή επιπέδου.

 

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η AEGEAN δίνει και φέτος «φτερά» στον Radisson Hotels Larnaka Marathon

Η AEGEAN δίνει και φέτος «φτερά» στον Radisson Hotels Larnaka Marathon

Η AEGEAN για ακόμα μία χρονιά δίνει «φτερά» στη σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, τον Radisson Hotels Larnaka Marathon.