Πόλυς ΧαραλάμπουςΕίναι ολίγον τι παραπλανητικός ο τίτλος… Βλέποντας το φωτορεπορτάζ του Savvidis Press, του χθεσινού ντέρμπι στο «Άλφαμέγα» πέσαμε πάνω στις εικόνες που πανηγύριζε το «διπλό» ο Καρσέδο, με σφιγμένες γροθιές, μαζί με τον κόσμο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θυμηθήκαμε αυτούς που τον χαρακτήριζαν πολύ «soft» πέρσι τέτοια εποχή, μετά από αρνητικά αποτελέσματα της Πάφου, φτάνοντας στο σημείο να πουν:
«Δεν κάνει αυτός για προπονητής. Από βοηθός του Έμερι πως να κουμαντάρει την Πάφο;».

Η κασέτα «παίζει» με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο τους τελευταίους έξι μήνες.
Πρώτα με την κατάκτηση του κυπέλλου, με εμφαντικό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ επί της Ομόνοιας, μετά με την συμμετοχή στην νεοσύστατη League Phase του Conference League και το τελευταίο δίμηνο ελέω της εντυπωσιακής πορείας της ομάδας στον κυπριακό μαραθώνιο.
Από τις αρχές του… θέρους (καλοκαιρινής περιόδου) πάει κι έρχεται το όνομα του Κωνσταντίνου Λαϊφη, ότι απασχολεί το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Όχι μέσα από δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά από «όργιο» φημών στα στέκια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 22:02
Πέρσι τέτοια εποχή, η Πάφος έπλεε σε... αχαρτογράφητα νερά σε σχέση με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού ήταν μια διαδικασία άγνωστή γι' αυτήν.
06/07 @ 15:40
Παρελθόν και επίσημα αποτελεί ο Τζόναθαν Σίλβα.
06/07 @ 09:35
Νέο δημοσίευμα από Κροατία για Ίβουσιτς και Χάιντουκ Σπλιτ
05/07 @ 23:50
Μέσα από ανάρτηση του στα social media o Τζόναθαν Σίλβα γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την Πάφο...
05/07 @ 16:56
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μίλησε στην κάμερα της Παφιακής ομάδας μετά το τέλος του ισόπαλου φιλικού αγώνα με την Γουίμπλεντον (2-2).
05/07 @ 14:28
Με το ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Πάφου, κόντρα στην AFC Wimbledon
BEST OF THEMASPORTS