Η 11άδα του Άρη για το φιλικό με την Πολισία Ζίτομιρ
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πλήγωσε πολύ η ήττα την περασμένη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας , μια αποτυχία που έφερε τον Άρη Λεμεσού στο μείον πέντε από την κορυφή, την ίδια ώρα που τον πλησίασαν και οι ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω από την βαθμολογία.
Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι είδε το αήττητο της να χάνεται, ωστόσο στο χέρι της είναι να αντιστρέψει την κατάσταση και να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Ο αντίπαλος για την 10η αγωνιστική είναι μια μεγάλη ομάδα όπως η Ανόρθωση αλλά σίγουρα δεν είναι η ομάδα από το παρελθόν.
Η Ελαφρά ταξιαρχία στο σημερινό παιχνίδι θα κατέβει έχοντας τον τίτλο του φαβορί που σε καμία περίπτωση όμως δεν εγγυάται την νίκη. Επιπλέον θα παίξει και με "κουτσουρεμενη" επίθεση ο Άρης μιας και εκτός θα είναι οι Σαβό, Κβιλιτάια, Μπένκτσον και Γκομίς.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Βανά Άλβες, Μποακί, Γιαγκό, Γκόλντσον, Καζού, Σεμέδο, Στρούτσκι, Σαρφό, Μοντνόρ, Μαγιαμπέλα και Κακόριν.