Βεζένκοβ: «Θα έπαιρνα τον Σλούκα στον Ολυμπιακό» - Ποιον διάλεξε ο Σλούκας για Παναθηναϊκό

Βεζένκοβ: «Θα έπαιρνα τον Σλούκα στον Ολυμπιακό» - Ποιον διάλεξε ο Σλούκας για Παναθηναϊκό

Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν κρύφτηκε πίσω απ' το... δάκτυλό του και ανέφερε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου με τον Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού διάλεξαν τον παίκτη που θα έπαιρναν στην ομάδα τους από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ανάμεσα σε εκείνους που κλήθηκαν να απαντήσουν ήταν ασφαλώς και ο ηγέτης των Πειραιωτών, Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος δεν δίστασε να απαντήσει ότι θα ήθελε πίσω τον Κώστα Σλούκα, στον οποίο δεν φαίνεται να κρατάει… μανιάτικο το γεγονός ότι πήγε στο «τριφύλλι».

 

Φυσικά, στην ίδια ερώτηση του «Eurohoops» απάντησε και ο νυν αρχηγός των «πράσινων» και πρώην άσος των «ερυθρόλευκων», ο οποίος επίσης θα ήθελε στον «επτάστερο» έναν παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί.

Εννοείται ότι υπήρξαν κάποιοι, οι οποίοι απάντησαν πιο… διπλωματικά.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οργή Ολυμπιακού μέσω Καραπαπά για τις διαρροές των διαιτητών: «Δεν θα παίξουμε με τέτοιους όρους στα άλλα 5 παιχνίδια»!

Οργή Ολυμπιακού μέσω Καραπαπά για τις διαρροές των διαιτητών: «Δεν θα παίξουμε με τέτοιους όρους στα άλλα 5 παιχνίδια»!

Η αποκάλυψη για Βίντσιτς και οι διαθέσιμοι ελίτ ρέφερι άναψαν φωτιές ενόψει της 2ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό -μέσω Καραπαπά- να αντιδρά έντονα για διαρροές και πιθανούς ορισμούς.