Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν κρύφτηκε πίσω απ' το... δάκτυλό του και ανέφερε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου με τον Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι παίκτες Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού διάλεξαν τον παίκτη που θα έπαιρναν στην ομάδα τους από τον «αιώνιο» αντίπαλο.
Ανάμεσα σε εκείνους που κλήθηκαν να απαντήσουν ήταν ασφαλώς και ο ηγέτης των Πειραιωτών, Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος δεν δίστασε να απαντήσει ότι θα ήθελε πίσω τον Κώστα Σλούκα, στον οποίο δεν φαίνεται να κρατάει… μανιάτικο το γεγονός ότι πήγε στο «τριφύλλι».
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή φιέστα του Ολυμπιακού και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου του πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους».
Φυσικά, στην ίδια ερώτηση του «Eurohoops» απάντησε και ο νυν αρχηγός των «πράσινων» και πρώην άσος των «ερυθρόλευκων», ο οποίος επίσης θα ήθελε στον «επτάστερο» έναν παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί.
Εννοείται ότι υπήρξαν κάποιοι, οι οποίοι απάντησαν πιο… διπλωματικά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/06 @ 16:08
Μέσω μιας σειράς από στόρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε συγκλονισμένος για τη μη τιμωρία του Εβάν Φουρνιέ, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού, γιατί «Δυστυχώς δεν αρκεί να φτιάξω ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές, πρέπει να κερδίζει και το κράτος. Και αυτό δεν γίνεται...».
08/06 @ 15:21
Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για αναρτήσεις στο προφίλ του στο instagram.
08/06 @ 15:00
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε μια ανακοίνωση με συμβολισμό, στην οποία δεν έχει ούτε μισή λέξη, αλλά μια μαύρη φωτογραφία.
08/06 @ 14:50
Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τις περιπτώσεις των Εβάν Φουρνιέ και Κέντρικ Ναν, οι οποίοι γλίτωσαν την τιμωρία αποκλεισμού και θα τεθούν στην διάθεση των προπονητών τους στο αποψινό (8/6) Game 4 της σειράς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τους τελικούς, καθώς και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις δύο ΚΑΕ, τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Νίκο Λεπενιώτη.
08/06 @ 14:38
Τη δική του τοποθέτηση για την τιμωρία του Εβάν Φουρνιέ έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω ανάρτησης στα social media.
08/06 @ 14:10
Την απόφαση να αντικαταστήσει τον Γουένιεν Γκέιμπριελ με τον Λορέντζο Μπράουν για το Game 4 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έλαβε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν!
BEST OF THEMASPORTS