Ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος δρομέων

Ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος δρομέων

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος δρομέων.

 

 

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει τη δημιουργία του τμήματος δρομέων με την ονομασία «NEA SALAMIS FAMAGUSTA Runners». Η απόφαση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια μας να εμπλουτίσουμε τα τμήματα που αποτελούν το Σωματείο μας και να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όσους / ες δρομείς επιθυμούν να ενταχθούν κάτω από το έμβλημα του Σωματείου μας.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εξάλλου δεν δημιουργήθηκε μόνο για να διατηρεί ποδοσφαιρική και πετοσφαιρική ομάδα και για αυτό το λόγο έχει ιδρύσει και άλλα τμήματα, μεταξύ αυτών και τους νεοσυσταθέντες δρομείς.

Άξιο αναφοράς, είναι το γεγονός ότι επί σκοπού επιλέχθηκε η αναγραφή του ονόματος στα Λατινικά, αφού, ένας από τους κύριους στόχους είναι η συμμετοχή αθλητών μας σε ευρωπαικούς και διεθνείς αγώνες καθώς και η ταυτόχρονη διαφώτιση ξένων αθλητών και παραγόντων για το πρόβλημα της Κύπρου και της Αμμοχώστου.

Καλούμε όλους και όλες που ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να ενταχθούν στην ομάδα δρομέων μας όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Σωματείου στο 7000 1948 ή στο [email protected] .

Ενημερώνουμε ότι η πρώτη επίσημη εμφάνιση των δρομέων μας θα γίνει στα πλαίσια του «Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας» στις 10 Νοεμβρίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ιδανική θέση για να βλέπετε τηλεόραση ανάλογα με τις ίντσες της οθόνης σας

Η ιδανική θέση για να βλέπετε τηλεόραση ανάλογα με τις ίντσες της οθόνης σας

Δείτε ποια είναι η ιδανική απόσταση για να βλέπετε τηλεόραση, σύμφωνα με νέα μελέτη της OCU. Πόσο πρέπει να κάθεστε από οθόνες 43", 55" και 65" και αν επηρεάζει η ανάλυση της εικόνας.